Válasz: Mi újság Ancsánál?
Akkor egészségedre! ... Majd úgyis lemozgod! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Mennyi sok finomságot készítettél! Megint lehet válogatni belólük! A húsvéti csomag is nagyon szép, jó sok finomság lesz belóle és amint látom házi minden, igaz?
Igen,van a Facen egy Bio csoport,onnan rendelek,házhoz szállitanak sőt külföldre is tesznek ilyen füstölt dolgokat,futárral meg savanyúságot,lekvárokat,szörpöket!Finomságos szalonna,kolbász is van nekik...ha érdekel szivesen elküldöm a linket,meg az elérhetőséget
.
A tortám szépen szeletelhető!
Ancsa!
ÓÓÓÓ! De gyönyörűen kidekoráltad!
... Na és jót tett neki a hűtőben való pihentetés, mert valóban gyönyörűen tudtad szelni! 
Ancsa!
De jó lenne megkóstolni, nagyon finom lehet! Gyönyörű lett a díszítése is nagyon szép!
Ja a címet elküldheted, ki tudja lehet hogy egyszer rendelünk mi is!
Margitka!
Ha szépen megkérlek beteszed ennek a tortának a receptjét a honlapomra,mert van érdeklődés utána és könnyebb nekem ha belinkelem innen!
Tehát:
Gyors joghurt torta.
Piskótát sütünk négy tojásból kakaóval.
A joghurtkrém a következő:
Egy nagy pohár Danone gyümölcsjoghurtot ,20 deka cukorral odatesszük lángra és egy tasak zselatinnal.Nem főzzük csak kevergetjük mig összeolvad minden és folyós lesz.Akkor félretesszük hűlni mig felverünk 250 ml.Meggle cukrász tejszint.A langyos johurtos keveréket lecsorgatva még verjük mige egyenletes lesz.Akkor a piskótát vékonyan megkenjük eperlekvárral,és a fele krémet ráöntjük.Darabolt eperrel megszórjuk és ráöntjük a másik felét a krémnek.Éjszakára hűtőben tartjuk. atetejét lehet disziteni tejszinhabbal,gyümölcsökkel,én egy kevés joghurtos krémet megszineztem eperlével,ami a cukrozott eperből lett és azt is rásimitottam,onnan van a rózsaszin csik!Lehet naranccsal vagy barackkal,meggyel késziteni a Danone joghurtok változatosak,de ha naturt használunk,azzal is tökéletesen finom lesz.

Mai reggelim auz új telefonnal fotózva,egyáltalán semmit nem javitottam rajta.
Kakaós,cukros kiflit sütöttem!
Maradt 5 tojásfehérjém,azt is megcsináltam!
Ancsa!
Na érdemes volt ide bekukkantani!
Az új telóval nagyon szép lett a reggelidről a fotó!
Na és a cukros kifli is igazán guszta lett, és még a tojásfehérjéket is felhasználtad! ... Ez vagy Te! 
Jaj de szép lett megvágva is a gyümölcskenyered! ![]()
Ja, és már fel is tettem az 5. oldaladra a tortát!... Csak töröljed az előzményeket, ha nem látnád!... Én látom! ![]()
Köszönöm szépen Margitka!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?