Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon guszta ez a kocka, én is megkívántam. Holnap ez lesz nálunk is a leves után! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Nagyon guszta ez a kocka, én is megkívántam. Holnap ez lesz nálunk is a leves után! ![]()
Macskaszem ahogy én sütöttem!
35 deka liszt,15 deka margarin egy csipet só,két kanál porcukor,összemorzsolni,bele három tjás sárgája,majd egy deci tejben felfuttatott 3 deka élesztő.Jól kidolgozzuk,ketté vesszük,két téglalapot nyójtunk belőle.A széleire narancslekvárt tettem hosszában majd kiraktam áfonyaszemekkel.felsodortam középre,hagytam helyet a kókuszos habnak.A három tojás fehérjét felverjük keményre három kanál porcukorral,majd beleforgatunk 15 deka kókuszreszeléket,ezt kanalazzuk középre.előmelegitett sütőben 25 perc alatt megsül.Porcukorral meghintjük.
Nekem kicsit sok kókuszt sikerült beletennem mert nem mértem,hanem a zacskóból öntöttem és véletlenül jól belezuppintottam.
Ancsa!
Ez nagyon finom lehet! Igazán guszta! Jók a fotók is! ![]()
Mai ebédem,pulykasült krumplival,salátával!
Ancsa!
Nagyon finom ebédet ettél! Nekem is ízlene! 
Sütöttem egy sütit,még neve nincs...
4 tojásos piskóta,amibe kevertem egy kis kakaót és rácsorgattam a sárgára,majd egy előre megfőzött vaniliás pudingból,amibe kókuszt és túrót kevertem,kis gombócokat szaggattam kiskanállal a tetejére,igy sült meg.Miután kihűlt,főztem egy belga csokis pudingot,amit vajjal kikevertem még forrón és ráöntöttem a sütire.Miután megkötött,csokit olvasztottam a tetejére.
Poci és Bitta lesik mit főzök!
Ma fotóztam..
Ancsa!
Nagyon finom sütit kreáltál! Igazán guszta, így felvágva az a 2 szelet! 
Tetszenek a cicák is együtt, és persze külön-külön is! Nagyon jók a fotók!
Ancsa!
A macskaszem sütit mi is szeretjük diót teszek a közepébe, de kókusszal is finom már ugy is csináltam. Megint finomat sütöttél, guszta a szeletben, gondolom hogy finom is volt.
Jaj de jó fotók készültek a cicusokról! Mennyire látni rajtuk, hogy gondozva vannak! Nagyon szépek lettek mindketten!
Karalábéleves
Paprikás krumpli
ezeket a kacsás tartókat vettem!
Ancsa!
A karalábélest én is pont így tejföllel szeretem.
... A paprikás krumplit pedig a férjem eszi kolbásszal... mégpedig jóízűen falatozta ma délben is... 
Hú ezek a kacsás tartók pedig nagyon cukik! Vigyázz rájuk, és használjad jó sokáig! 
De mit találtál ki, mi lesz abban a zöld kacsásban? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?