Válasz: Állatvilág

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Állatvilág

előbb a reggelink....
Vörös juhok...

"Váú, Skócia vörös juhai...˝ Az M8-as autópályán a sofőröknek van elég aggódnivalójuk és nincs szükségük rá, hogy még az út mellett legelésző bíborvörös juhok is eltereljék a figyelmüket. Reméljük, hogy nem kezdik el számolgatni őket - 54 van belőlük, csak, hogy megóvjak mindenkit a számolgatástól.
Miért fújták be a juhokat vörösre? Andrew Jack szerint, ˝Eléggé felkavarja az erre járókat. Kissé mókás és feldobja a dolgokat.˝
Igen, így van! A festett juhok biztonságáról beszélve Craig Chalmers, a közeli Pyramids Business Park munkatársa ezt mondta. ˝A festék nyilvánvalóan állatbarát... "
Na ez sem semmi! 

hogy mennyire vannak az állatoknak érzelmeik,ebből a videóból kiderül.Dőreség azt mondani, hogy egy állat nem tudja mi történik vele,vagy hogy nincs esze,vagy érzései...nézzétek meg és döntsétek el!
Ancsa!
Megnéztem a videót, köszi. Nagyon aranyos, és megható is volt. Én is szeretem az ilyen filmeket... Na és igenis egyet kell, hogy értsek, mert nagyon is jó lelkűek tudnak lenni az állatok! Valóban okosak is. ![]()
... Anyukám is mindig emlegeti még most is a volt kutyusát, hogy milyen okos, és hűséges volt....
egy bájos teknőc tarka cica!

Ez a cica tényleg nagyon bájos!
De az orangutánok is, ahogy egymáshoz ragaszodnak...

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Állatvilág