Válasz: Állatvilág
Egyre többen összejöttünk...

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Állatvilág
Érzem a tavasz illatát!

szeretlek!

Ha megnövök,majd én is ilyen szépen mosolygok mint a mami!
A vörös pandák is együtt szeretnek lenni... na jössz?

... vagy mégsem?
"A vörös panda a Himalája havas hegyeiben honos, súlyosan veszélyeztetett faj. A magányosan élő, éjjel aktív állat. Éjszaka jár tápláléka után, amely jobbára bambuszból, gyümölcsökből, gyökerekből, néha madártojásokból, rovarokból és hernyókból áll. Ez az állat tehát, noha a ragadozók rendjébe tartozik, elsősorban növényi eredetű táplálékon él. "
... Szundikáló dámvad borjú...

"Az európai dámvad vagy más néven európai dámszarvas, illetve röviden dámvad vagy dámszarvas az emlősök osztályának párosujjú patások rendjébe, ezen belül a szarvasfélék családjába és a szarvasformák alcsaládjába tartozó faj. Korábban két alfaját különböztették meg: az európai dámvadat és a mezopotámiai dámvadat. "
Szép kis szines madárkákat hozok,kolibriket,a földön a leggyorsabb szárnycsapásaik nekik vannak,képesekmegállni a levegőben.

És van egy róluk elnevezett lepkefajta,a kolibirlepke,egy ilyet egyszer pár éve fotóztam én is,olyan nagy volt azt hittem madárka...de aztán kiderült hogy lepke!
Ancsa!
Nagyon édesek ezek az apró madárkák... és érdekes az a lepke is nagyon, amit 8-nak beraktál! ![]()
Megnéztem szerkesztő módban a 6. képet, az nem jött be... ott az oldalról nem jól mentetted le a kép címét, mert nem kattintottál rá a képre, és a html címet raktad be, de azt is jpg végződéssel, mintha kép lenne... Én lementettem, és most bemásoltam, hogy mindenki láthassa azt is! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Állatvilág