Válasz: Itt jártunk
Hattyúink a Kőrösön,a Garasos hidnál.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk
Hattyúink a Kőrösön,a Garasos hidnál.
Ó de gyönyörű ez a kép! Ott is hatalmas hópelyhek hullottak! 
Lia!
Gyönyörű szép a kastély, tetszik belülről is nagyon hangulatos! Látni, hogy nagyon jó volt a hangulat és sok finomságokat ettetek! Szép hétvégi kirándulás volt! Köszi a képeket!
Ancsa!
Nagyon aranyosak! Szép nagy pelyhekben hullott a hó, jó nagyon ez a kép!
Hozok újabb képeket tőlünk,ez a szent László terünk előtt lévő épitkezés,már évek óta tart,föld alatt parkolót akarnak ide húzni...már betonoznak végre ez jó jel...a polgármester szerint ez az évben és szerintem a következő jó párban ,egy nagy épitkezési telep lesz a város...aluljárókat akarnak épiteni a központban,és a forgalmas utcákon hogy a nagyobb forgalmat letereljék a föld alá...fenn csak a villamosok és a biciklik,meg persze a gylogosok járjanak,az autók,autóbuszok lenn a föld alatt...

Nem tudom mit mondjak...épp a Kőrös mellé épiteni föld alatti parkolót?Olyan nekem mint egy horror film ...elég egy nagyobb esőzés,áradás...
Ancsa!
Na ez valóban hatalmas építkezés lesz.... Igazán komoly, nagy munka várható ott... ami tulajdonképpen már el is kezdődött... Az pedig, hogy közvetlenül a Körös mellett, és a föld alatt lesz!? ... hát nagyon komoly szakértőket, és munkákat igényel! Nagyon oda kell figyelni a szigetelő munkákra, hogy minden odavaló anyag, ami kell, az bele is kerüljön majd! ![]()
Mangalicafesztivál,a régi Tv székház előtti téren volt megrendezve.
Különleges és finom sajtok is voltak:
Gyönyörű kerti garnitúrákat is mutattak,elfogadnám a kertbe:
Főzőverseny is volt:
Aki nem szereti a kolbászt:
Körül is néztünk egy kicsit a Szabadság téren,megnéztük az emlékművet is:
Lia!
Köszi a fotókat! Látom, hogy voltak ott többen. Sok finomság volt, nem csak hús féleség... Igazán bőven válogathatott ott, aki akart valamiből! ![]()
Szép az emlékmű is a Szabadság téren, még mi sem voltunk ott. 
Lia!
Mennyi sok finomságok voltak, köszi a képeket! Nekem is nagyon tetszik a kerti bútor, elfogadnám!
Az emlékmű is szép!
Hű de jó kis program volt,én is tudtam volna válogatni,sok finomság közt.az emlékmű is nagyon szép!
Emlékeztek a tulipános sétányunkra?Azóta neve is van:Marossy Anna sétány,nagy természetvédőnőnk emlékére!
Idén úgy látom Valentinre primulákból rakott szivecskét a virágárúsunk!

Igen, emlékszek rá!... Méltó nevet kapott a sétány! Ó de gyönyörűséges! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Itt jártunk