Válasz: Mi újság Ancsánál?
Akkor használjad még nagyon sokszor és sok finomságot készítsél benne! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Akkor használjad még nagyon sokszor és sok finomságot készítsél benne! 

két tálba raktam külön őket egyik 2,5 kiló volt,a másik 3,4kilós

Ezt a fazekat vettem,olyan 6 literesnek saccolom.
Ancsa!
Nagyon szép húst kaptál! Ebből igazi finom levest lehet majd készíteni! Én nagyon szeretem a kakast finom a húsa is, de csak akkor ha fiatal és ez biztosan az volt, mert látni a húson! Szerintem is jól jártál, a bolti szóba se jöhet! Ha van ilyen lehetőséged akkor használd is ki még ha drágább is, mert ezt jóízűen lehet enni!
Aranyos a kis fazekad is!
Ancsa!
Szép friss húst kaptál, megtisztítva, jól jártál vele így. ![]()
A fazék szép nagy, nagyon helyes a díszítése! Használjad sokáig! ... 
A sütim van készen először,karamellizáltam cukrot kis vajjal kikevertem és a kockákra vágott almát beleszórva jól átforgattam,mikor puha volt az alma,szűrőkanállal kiszedtem a formáva,majd még tettem barnacukrot a visszamaradt karamellba,és sűrűre főztem,a z almára szórtam mazsolát és megszórtam almás sütemény fűszerrel,majd lecsorgattam a karamellel.A fahéjas csigákat az óriás cinnabon receptem alapján készitettem,rápakoltam és megsütöttem,szépségesen ki is fordult a formából!

Ancsa!
Nagyon finomat sütöttél!
... Majd ha elosztod, utána megint bezsákolhatod a dicséreteket! 
Na és hogy állsz a levessel?
szerintem készen van,kikapcsoltam a lángot,majd később szűröm le és szedem ki a zöldséget,megnéztem egy villával a húst ,szerintem megfőtt...igaz csak a háta azon nem nagyon van hús,de a leves finom lesz már megkóstoltam!
Leszűrtem a levest,a kakas farháta magtól eltörött ahogy kivettem,nem öreg szerencsére jól megfőtt!

az almás csiga pedig nagyon finom lett!
Nagyon ígéretes a levesednek a szép tiszta színe! Na és ez a csiga ugyancsak kínálja magát! ![]()
Gondolom, hogy már ettél is belőle, igaz!... Akkor egészségedre! ![]()
Mai és holnapi menü:
Grizgaluska leves
Csrikegolyók ,mellfié és szárnytő
Krumplisaláta
Gesztenyés-krémes
Kenyeret is sütöttem

Ancsa!
Hogy Te ma is de sokat dolgoztál! ... Lehetne válogatni a menüből nálad is! 
De ma m ebédnél annyira jól laktunk, hogy nem bírtunk utána semmilyen nasiból sem enni, pedig van bőven...
Na mindegy, talán majd 2 óra körül már lecsúszik valami a torkunkon... Addig is kimegyek, és megnézem a kint száradó ruhákat, hogy mit lehet már behozni. Itt tiszta tavasz lett mára!
Bár nagy meleg nincsen, de süt a nap, és reggel óta fújja a szél a ruhákat. Imádom ilyenkor összeszedni! ... Olyan finom az illatuk! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?