Válasz: Mi újság Ancsánál?
Rég nem hoztam fotókat Bittáról...
...és Pociról.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Rég nem hoztam fotókat Bittáról...
...és Pociról.
Köszi a fotókat! ... Ó de gyönyörűségesek a cicusaid!

Egy kis paradicsom levest főztem,édeskésen,mozzarellával és bazsalikommal....olyan finom lett!
Citromkrémes muffinok,lemon curd krémmel.
Vakuval és anélkül...
Ancsa!
A cicák nagyon szépek! Annyira látni, hogy jó helyük van ls egészségesek!
Jaj de szépek lettek a muffinok! Szépen vannak díszítve, fognak örülni neki a gyerekek! A vakuval szép sárga a színe, élőben is ilyen?
Igen,sárgább mint a vaku nélkülin,de annyira nem mint a vakuval! ![]()
Ancsa!
Én is bazsalikommal imádom a paradicsomlevest! ![]()
A muffinok pedig csuda jól néznek ki! Nagyon finom is lehet ezzel a citromos krémmel! 
A fényképező géppel is készitettem pár fotót,ezeken látszik az igazi szine.
Nagyon szép látvány így közelről! Igazán csábító!
... Jó lett a fotó nagyon! 
a dagadót megtöltöttem,megsütöttem,de nem vágtam meg,hagyom kihűlni,én ettem akisebb darabból ami mellette sült,kacsazsirban sütöttem!
Egy forditott karamellás,mogyorós tortát sütöttem,és a végén kapott a maradék csokikrémemből egy diszitést!

Karamellt főztem azt öntöttem előbb a formába és megszórtam mogyoróval,miután kihűlt a kétféle tésztát felváltva öntöttem rá,majd miután kisült kiforditottam egy tányérra,aztán miután kihűlt,akkor kapta a csokikrémet,most a hűtőben csücsül!
... Látom, hogy hoztál a ma alkotott finomságokból! Ti aztán nem éheztek! Nagyon guszta lett a sütid is így kidíszítve! 

már tegnap este megvágtam és két szelete be is vágtam,annyira finom..kicsit körülményes vágni a nagy mogyorószemek miatt,nem könnyű eltalálni köztük a sütit,de megéri,isteni iz kombináció!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?