Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Gyönyörűséges lett a mai kenyérkéd is! Ennél szebbet nem is lehetne sütni szerintem! 
A citromokkal is ügyesen megoldottad, hogy fel tudjad majd használni, ha nem most, akkor, amikor éppen szeretnéd! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Gyönyörűséges lett a mai kenyérkéd is! Ennél szebbet nem is lehetne sütni szerintem! 
A citromokkal is ügyesen megoldottad, hogy fel tudjad majd használni, ha nem most, akkor, amikor éppen szeretnéd! ![]()
Annyira csorgott a nyálam az Ilona tortája után,hogy muszáj volt a krém miatt megcsinálnom,5 tojásos piskótát sütöttem,és a krémet is 5 tojásból főztem!Brutálisan finom,köszönöm Ilona a receptet!
Csak villanyfénynél tudtam fotózni nem adja vissza a szinét.vakuval is próbáltam..
Hú Ancsa!!!
Ez is nagyon jól néz ki ám!
... Talán az aló lehet a legjobban hasonlító színben, ugye! Aztán holnap hozzál szeletet is, hogy legalább virtuálisan megkóstolhassuk! ![]()
Nem lett olyan nagyon sötét barna mert én sokalltam annyi kakaót bele,mert már mi nem birjuk úgy,tehát csak 15 deka csokit tettem,nem 25-öt!
Ancsa!
Én is szoktam saját ízlés szerint változtatni egy egy recepten, még a sajátjaimon is... Mert ugye, a tapasztalatok minden kísérlet után erre adnak lehetőséget! ... Meg mostanában úgy veszem észre, hogy kevesebb cukor kell az édes sütikbe, úgy finomabbak is! Már több receptemen változtattam a mennyiségeket, és jobb lett a családom szerint is! ![]()
Megvágtuk,isteni finom igy néz ki!
Ancsa!
Köszi a kóstolót! Nagyon szépen fel tudtad vágni! Jaj, de finom is lehet! 
Csak a birsalma levesem fotóztam,meg a rántott csirkét...

Mindegyik finom lehetett! Egészségedre! 
... Látod nekem nem is jutott eszembe, hogy lefotózzam a gyümölcslevest, pedig olyan szép színe is volt a sok meggytől. ![]()

Elkészültem a torossal és persze ,csakis friss kenyérrel az igazi!
Ancsa!
A torta nagyon szép lett! Örülök, hogy ízlett a krém. Persze ezt is lehet varriálni, ki hogy szereti benne a csokit. Én most beletettem, mert így kérték és így szeretik, pláne az ünnepelt. Nehéz fotózni én is rájöttem, nem adja ki a színét, sokat fotóztam még végre sikerült!
A mai ebéd is nagyon fincsi, hiába ebéd után vagyok de meg tudnám kóstolni, annyira guszta! A friss kenyérről nem is beszélve, betegre tudnám enni magam!
Ancsa!
Egészségedre a finom ebédet! 
Sajnos én már egyikből sem mernék enni... a káposzta is nagyon megkínoz... már nem csak nyersen, de főzve is.
... Pedig de szerettem én is!... Na és a ez a friss, ropogós fehér kenyér! ... ezt meg már megkóstolni sem merem... sőt én már évek óta nem is eszek fehér kenyeret... így viszont jobb a közérzetem, muszáj elfogadnom a tényt... nekem nem! A férjem és a fiúk még ehetik... De lassan megkedvelik az én teljes kiőrlésű, rozsos, vagy tönkölylisztes, illetve magos kenyérkéimet.... ezek nem bántanak... ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?