73

Válasz: Tudtad-e?

Téli megfázásoknak természetes ellenszere a medveszökőlevél. Tudtatok róla?  http://margit2.hu/ujforumba/nemtudom.gif

Ezt a teát minden nőnek tartania kellene otthon!     ...     Medveszőlőlevél

http://margit2.hu/forumba-alairasok/medveszololevel.jpg

74

Válasz: Tudtad-e?

FOGKRÉMEK jelölése - Te tudtad ezt?

http://margit2.hu/forumba-alairasok/fogkremeken-szinek.jpg

75

Válasz: Tudtad-e?

Ősi tisztítási praktikák!

--------------------------------------


A leghatékonyabb zsíroldó szer: te próbáltad már a trisót?


így használd a mosószódát!

A mosószóda használata!...Ezt is olvasd el!


Szinte mindenre jó: 10 probléma, amit orvosol a szódabikarbóna!

76

Válasz: Tudtad-e?

Ez is érdekes!   https://margit2.hu/ujforumba/wow1.gif

Ezeknek a nőknek sokat köszönhet a világ!

77

Válasz: Tudtad-e?

http://kepmester.silihost.hu/images/279/11066/00000027.jpg

Mindennap egyél meg egy fagyasztott és lereszelt citromot, akár megcukrozva és vízzel lenyelve, akár bármely ennivalót megszórva.

A CITROM HÉJA 

  A citrom héjában is rejlő csodálatos anyag felfedezéséért Szent-Györgyi Albert 1941-ben Nobel-díjat kapott.

   Mi, magyarok sem igen tudjuk ezt, mert nem beszélnek róla azok, akiknek kéne!
   Pedig  tele torokból kéne ezt a világ felé kiáltanunk !!!

   Nagyon sok olyan vendéglátós (étterem, kávézó) szakember van, aki az egész citromot felhasználja és abból nem pocsékol el semmit.

   Hogyan lehet a teljes citromot úgy felhasználni, hogy abból semmi ne menjen pocsékba?

   Egyszerű... tegyél egy "jól megmosott" citromot a hűtőgép mélyhűtő rekeszébe. Ha már megfagyott a citrom, akkor dolgozd fel, vagyis reszeld le az egészet (annak lehámozása nélkül) és azt szórd rá az élelmiszereidre.

   Szórhatsz belőle a whisky-be, a borba, a salátára, a fagylaltra, a levesre, a tésztára, a spagetti szószra, a rizsre, a sushira, de a halételre is. Az ételeid íze a vártnál csodálatosabb lesz, mint amit valaha kóstoltál.

   Mi lehet a teljes citrom felhasználásának nagy előnye, ha elsősorban nem a megelőzés és az, hogy új ízeket adjál az ételeidnek?

   Nos, a citrom héja 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citrom leve.

   A citrom héja fiatalító hatású és segíti az egészséget, mivel megszünteti, megsemmisíti a test mérgező anyagait, hasonlóan a faszénhez.

   A citrom (Citrus) egy csodás termék a rákos sejtek elpusztítására. 10.000-szer erősebb a kemoterápiánál.

   Én miért nem tudunk erről semmit? Azért, mert vannak laboratóriumok, amelyek a szintetikus verzió gyártásában érdekeltek, amely csak számukra hoz hasznot.
   Vajon hány ember hal meg, miközben ezt a gondosan elzárt titkot elhallgatják annak érdekében, hogy a nagy konszernek sokmilliós haszna ne kerüljön veszélybe?
   Bizonyosan tudod, hogy a citromfának több fajtája ismert, legismertebbek a citrom és édes citrom (lima).

   A gyümölcsöt is többféleképpen fogyaszthatjuk: meg lehet enni a húsát, ki lehet nyomni a levét, italokat, szorbeteket, édességeket, stb. lehet készíteni. Sok jó tulajdonságot tulajdonítanak neki, de ezek közül is a legérdekesebb az a hatás, amelyet a cisztákra és a daganatokra fejt ki. Ez a növény kipróbált gyógymódja minden típusú ráknak. Van kutató, aki
   azt állítja, hogy nagyon hatékony a rák minden fajtája ellen. Egyesek úgy tartják, hogy olyan, mint egy mikrobaellenes spektrum a
   baktériumfertőzések és a gombák ellen, hatékony a belső paraziták ellen, szabályozza a vérnyomást és leküzdi az idegi bántalmakat.

   Lenyűgöző ennek az információnak a forrása is: mivel a világ egyik legnagyobb kábítószer gyártójáról van szó, aki azt mondja, hogy az 1970 óta végzett több mint 20 laboratóriumi vizsgálat után, a kivonatok azt mutatták, hogy elpusztítja a legtöbb  ráktípus: a végbél-, a mell-, a prosztata-, a tüdo- és a hasnyálmirigyrák rosszindulatú sejtjeit.

   Bebizonyosodott, hogy 10.000-szer jobb, mint az Adriamycin termék, a rákos sejtek növekedésének fékezésére. ( Ez a világon leginkább alkalmazott kemoterápiás gyógyszer.)

   És ami még ennél is bámulatosabb:  a citrom kivonattal végzett terápia a ráknak csak a rosszindulatú sejtjeit pusztítja el, és nem befolyásolja az egészséges sejteket.