Válasz: Mi újság Ancsánál?
Mennyből a Bitta...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Mennyből a Bitta...
Kisült a csirkém,és a pulykatorta is készen van.

Mascarponés -narancsos-bourbon vaniliás torta,friss narancsból főzött krémmel.
Brutális belgatrüffel-krémes csokitorta,karamellizált mogyoróval ,mandulával!
Ancsa.
Csodálatos amiket készítettél,a kicsi Bitta nagyon aranyos,jó kép készült róla.
Ancsa!
Ó de tüneményes képet készítettél Bittáról! Nagyon tetszik a gyertyák mögött, igazi ünnepi fotó! 
Nagyon guszta lett minden, már csak a fotókra ránézve is itt az ünnep! 
Feldiszitettem a kis fánkat...Bitta rögtön megvizsgálta,kicsit megcsócsálta,játszott a gömbökkel aztán otthagyta.

A karácsonyi vacsorához készen van a hústálam...
És a tortát is megvágtam...nagyon fincsiii...
Nagyon szépen feldíszítetted a fátokat. Amint látom a fotókon, Bittának is alaposan felkeltette a fa a figyelmét! 
A hústtáladat igazán gusztán összeállítottad, és a torta is nagyon mutatós felvágva! 
Hozok magamról egy karácsonyis képet,kicsit látszik a fa,csak emlékeztetőül magamnak,hogy tavaly ilyenkor milyen beteg voltam,és utána egész évben,szőrnyű képeket fotóztam,eltettem emlékbe magamnak,annyira rondán néztem ki,beesett arccal,feldagadt arccal,soványan meggyötörten,ez az első fotó az idén,ami elfogadható,már nem sápadt karikás és beesett a képem...vagy nem annyira.. ![]()

Jaj, csak most látom, hogy magadról is hoztál fotót! Nagyon jó lett így röviden a hajad! Nagyon csini vagy! 
Megfőztem a birsalmalevest,ettem is egy bögrével,még van egy tál hús,azt jó lenne elfogyasztani,holnap én is kezdem a főzést a kocsonyával.
Közben összeszedtem és ledaráltam a mézeseket,lett egy tekercsem,az be van fóliába tekerve a hűtőbe,és maradt még egy kicsi,amiből meg golyókat készitettem.
azt le is fotóztam,a tekercsen még nincs mit látni...
Ancsa!
Guszta lett a levesed! Na és a golyók is mutatósak! ![]()

ezen még a kifújt pára is látszik.ez azért jó ,mert hidegpárát fúj,nem gőz,két literes,13 órát tud menni egyfolytában,ha kifogy a viz belőle,megáll,kikapcsol magától,lehet illó olajat tenni bele,és hét szinben váltakozik ,de meg is lehet állitani a kiválasztott szinnél...
Hidratálja a bőrt,a nyálkahártyát a légutakban,az ajkakat és megkönnyiti a légzést,enyhiti a horkolást,és a szobanövényeknek is jót tesz!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?