Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Igazán guszta lett mindegyik sütid! A fatörzsnél jól látni, hogy variáltad csíkokkal, tetszik! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Igazán guszta lett mindegyik sütid! A fatörzsnél jól látni, hogy variáltad csíkokkal, tetszik! 

Ho-ho-ho...jók voltatok?
Ancsa!
De kedves kép! 
Szerintem mi jók voltunk, mert mire felébredtünk, már hagyott nyomot maga után a Mikulás. ![]()
Na és Te is jó voltál?
Sajnos nem..mert nekem semmit sem hozott..de ezt már megszoktam,nálunk én vagyok a Mikulás!Most küldtem el a szülőknek az ajándékot,természetesen süteményeket!
Ancsa!
Akkor megsúgom, hogy itt meg én vagyok.... de kicsit önző módon magamra is gondolok... 
A szüleid örülnek, hogy számíthatnak Rád ilyenkor is! ... Persze én is gondolok ám mindenkire, azért nem vagyok krampusz.... ![]()
Mai ebéd,és feltehetően holnapi is.Csirkeaprólék leves,és sült csirkecomb és máj krumplival.

Ancsa!
Ma is finom ebédet készítettél! Guszta nagyon a fotón is mindegyik. 
Sajnos nagyon csúnya lett a bejglim kirepedve,viszont annyira finom,hogy el fog fogyni az egész,máris dézsmálom,a töltelékek ,gesztenye,dió és sárgabarack,a másiké gesztenye szirupos narancshéj és mandula...

Fel lehet szeletelni,majd úgy hozok mutatóba,egészben nem fotogén...
Annyira tökéletes az ize,hogy bizony meg fogom próbálni még egyszer Karácsonyra is,egyszerűen ellenállhatatlanul finom,már négy szeletet megettem belőle,még langyosan,csak ne legyek beteg tőle!Ha Atti megkóstolja,ebből nem marad semmi!

Ancsa!
Látszik ezen a bejglin, hogy nagyon finom lett! 
Már nekem is repedt meg a teteje, de attól még nagyon nagyon ízlett mindnyájunknak! ![]()
Érdemes elolvasni ezt a linket: A repedésmentes bejgli titka 
Köszi,elolvastam,nem tudom mennyi volt a súlya,de nem volt túltöltve,hát ez most ilyen lett..legalább oldalt repedt volna meg ne a tetején...
Tudom, hogy ez nem segít a bánatodon... de nekem is pontosan a tetején repedt meg anno... Persze ettől függetlenül egy kisebb adagot minden éveben szoktam sütni. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?