Válasz: Mi újság Ancsánál?
Köszi nagyon finom igy a zserbó,a baracklekvár a dió és a csoki együtt,nagyon jó!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Köszi nagyon finom igy a zserbó,a baracklekvár a dió és a csoki együtt,nagyon jó!

ez a két fotó ma készült! ![]()
Gyönyörűek a cicusok.
Ancsa!
Köszi a fotókat! Nagyon cukik! Mindegyik olyan komolyan figyel, mintha feladatuk lenne! ![]()
Ezt most a fényképezővel készitettem,nem sokat használom,mióta van a mobil,azzal sokkal egyszerűbb feltölteni a képeket,viszont nem szépek,nem tiszták,kell vegyek egy feltöltő kábelt a géphez,valahol megszakadt nehezen találja el ,és tölti fel a képeket.
Persze,hogy figyelnek,mert úgy készitem a képeket,hogy felkeltem a figyelmüket valamivel,azt figyelik... ![]()
Ancsa!
Tény, hogy mindketten koncentráltak! Ügyes voltál! 
Én viszon már csak a fényképezőgépemről tudok képeket felrakni, mert annyi kábelünk van, hogy nem is tudom, hol lehet a mobilomé... lehet, hogy már meg sincsen? ... Na ezért azzal már nem is fényképezek...

Várjuk a buszt az UFI-val...jól megpakolva,az anyunak vásárolt holmi bele sem fért,azt külön hoztam...Többen megmosolyogták a megállóban a sok cicát rajta!
Ancsa!
Tényleg alaposan bevásároltál! Az Ufid pedig tényleg figyelemre felkeltő! Nagyon jópofa! 
Anyukád is örült biztos, hogy bevásároltál Neki is!
... Viszont ezzel az Ufi-val a harmadik emeletre azért épp elég lehetett feljutni... 
A tegnap főzött kelkáposzta levesem...már már hűlt helye...
Palacsintát is sütöttem,baracklekvárral vagy csokikrémmel lehetett enni!
Ancsa!
Én pont így szeretem ezt a levest sok virslivel!
A palacsinta is bejön mindnekinek szerintem. Mi is élvezhettük a hétvégén! 

Mai vacsim:Szerecsendiós-majorannás sült csirkemáj,batáta pürével.
Ma már csak gyümölcsöt fogok enni..vagy nem ![]()
Na már itt is vagyok, csak a humorosban is időztem egy kicsit még! ![]()
A vacsorád igazán guszta és kívánatos! Ebből én is tudnék enni! ... Sőt be is falnám a tánylérról, ha elérném!
... Gyümölcsöt pedig mindig szabad enni! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?