Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Látod ebben igazad is van... sajnos ez mindenhol így van.... ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Látod ebben igazad is van... sajnos ez mindenhol így van.... ![]()

Megreggeliztem még egyszer,idén nem ettem hagymát,mióta a torkom vacakolt,ma először,csipett is kicsit mig ettem,de majd meglátom mi lesz a következménye...hátha begyógyult már annyira,hogy nem fogja felsérteni?
Nagyon guszta a tálalás! Általában a vöröshagyma szokott nálunk az erősebb lenni... de az idén pont a lilahagyma az!
Kíváncsi leszek én is hogy mi lesz az eredménye, ha ettél belőle... 

Végre megérkezett a futár,megjöttek a szépséges szinű ételfestékeim,most már arany és bronz szinem is van,juhé!
Mig vártam unalmamban bedagasztottam a Gesztenyés bejgli szeletetde most nem gesztenyével,azt az ünnepre tartogatom.Egyik lapot rendesen baracklekvárral kentem,a másikra pedig minden maradék csokit összeolvasztottam és azzal kentem és mind a kettőt dióval szórtam meg,na ezt nem tudom minek nevezzem,de hogy finom lesz az tuti!Az illata magáért beszél.Mig sült megszereltem a biciklimet,zörgött az első sárhányója,hátrabillent az ülése és felszereltem a szülinapra kapott csomagtartót is a kormányra...
Ancsa!
Látom, hogy Te is jártál még itt ebéd előtt. Finomat sütöttél! ... Mikor lesz a kostoló? ![]()
Tehát mégsem hiába vártál arra a futárra! Hú de sok szépséget és finomságot készíthesz majd! ![]()
Na és a bicajod is szuperr lett! Most már nyugodtan mehetsz vele vásárolni, könnyen hazaszállíthatsz mindent! ... 
Hazafele beléptem a kedvenc Turimba,ezt a kis két személyes készletet vettem,nem tudtam ellenállni,annyira megtetszett a szine ,a munka rajta és hogy olyan kis könnyű,finom,Tiroli kerámia!
A zserbóból meg majdnem elfelejtettem hozni,pedig igy hogy egyik rétege csoki és dió,annyira finom,hogy csuda!
Ők pedig a friss kincseim,az ételfestékek ,amiket rendeltem,abban a dobozban,amit Liától kaptam!
Ancsa!
Jaj de nagyon aranyos készletet találtál! Vigyázzál rá, de használjad kedvedre sokáig! ![]()
Na és hol az a zserbó szelet? ... mert én nem látom? ... csak egy nagy üresség van ott a mondatod után... ennyire siettél?... nagyon fáradt lehetsz tényleg! 
Hú de sok ételfestéked lett! Ezekkel aztán dolgozhatsz eleget! 
pfff,tényleg nem tettem be,na jó hülye vagyok...tényleg nagyon fáradt vagyok,ilyen kimerültnek nem is tudom mikor éreztem magam utoljára...igyekeztem hogy sokat végezzek..
Na én is lepihentem közben... de jó, hogy visszajöttem ide a gép mellé! Nagyon jól néz ki a sütid felvágva! Érdemes volt reklámálnom!
.... Ebből most ennék szívesen 1 szeletet!!!! ... mondjuk többet is, de nem szabadna... Köszi a fotót! 
Most már aztán pihenni! 
Ancsa.
Csoda szép a kis készlet,használd egészséggel.A zserbó nagyon guszta, különleges így a csokival.
Nagyon szeretem az ilyen dobozokat,én is ebben tartom a sok kis kacatot a tortázáshoz.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?