Válasz: Mi újság Ancsánál?
Csorbát főztem,karajcsontokra,Frédi, Béni módra! ![]()

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Csorbát főztem,karajcsontokra,Frédi, Béni módra! ![]()

Főztem egy kis tejberizst mazsolával,fahéjjal,kakaóval,mert megkivántam!
Ancsa!
Nagyon tartalmas volt a mai levesed!
... Hihi, épp most írtam a társalgásban, hogy a meccs szünetében megesszük a maradék tejberizst! Tehát Te is megkívántad! ![]()
Jaj nagyon,pedig próbáltam elodázni,de ilyenkor minduntalan szembejön velem a neten..mikor már videóban is tejberizst főztek,elegem lett és kimentem és megfőztem magamnak...
Jázminrizsből főztem,vanilia és tonkabab is van benne,meg egy darabka vaj,attól jó krémes,ja és mazsola,már a fele lábassal megettem! ![]()
Vajat én is teszek bele, és aszalt áfonyát és őrölt fahéjat. ![]()
Neked is váljék egszségedre! ![]()
Köszönöm,Nektek is! ![]()
Ancsa!
Sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából,nagyon sok boldog napot kívánok.

Jaj nagyon szépen köszönöm!Puszillak!
Ancsa!
Hogy vagy ma Te kis szülinapos? Remélem, hogy ma nagyon vidám napod lesz! Legalábbis én ezt kívánom! Egész nap széles mosolyt az arcodra! 

Köszönöm Margitka,nagyon viccesen kezdődött a napom.Felhivtam egy hidetést az újságból,cukrászat,pékárú,szakképzetlen munkásokat keres..kiderült hogy itt van mellettem ,nem messze,menjek be interjúra,kérdem van korhatár?Azt mondja 50 év!Mondom jaj én pont ma töltöm,mi volt a válasz?Boldog szülinapot,viszontlátásra!
Rám jött a röhögés...pár éve mikor szintén hivtam igy cukrászatot,akkor is az életkorom volt a probléma,pedig akkor 45 voltam...akkor sem adtak esélyt sem..hát most mit tudjak csinálni? Nevetek!
![]()
Ancsa!
Tökéletesen meg tudlak érteni... mert én is átestem már ilyen helyzeteken sajnos... De azért se legyél szomorú, mert azzal nem segítesz magadon! Igenis nevessél! Csakazért is! 
De ez a felfogás tiszta nevetséges, hiszen 50 éves korban már a legszabadabb egy nő...
Ha megkérdezné a cukrásztól, hogy miért ez a véleményük biztos zavarban lenne, és nem tudna választ adni... Gondoljunk bele a huszon-harminc éves nőknek vagy van kis gyerekük, vagy ezután menne el 3 évre GYES-re, a gyereke örökké beteg, ezért Ő is állandóan táppénzen van. Gyakorlatilag nagyon korlátozottan használható a munkára... és egy 50 éves miért hiányozna annyit a munkából? annyit biztos nem beteg, mint egy óvodás, vagy 1 bölcsödés! 
Ez igy igaz is,csakhogy a legtöbb helyen nem is hosszútávra akarnak embert,legfeljebb 3 hónapra...oda meg fiatal kell,akit nyúzni lehet...most van a legtöbb munka,aztán lefutnak az ünnepek,nem tartják tovább...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?