Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Mennyi finomság,a káposztás hús mennyei.A torta nagyon elegáns,méltó az ünnepedhez.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Mennyi finomság,a káposztás hús mennyei.A torta nagyon elegáns,méltó az ünnepedhez.
Haha,Margitka!Köszönöm szépen ,ez olyan jópofa lementem magamnak a gépre!
Vittem apunak a tortából,és a barátnőm is kapott,én is megkóstoltam,finom lett,nem túl édes de tömény kókusz izű!
Ancsa!
Ez nagyon jól néz ki így felvágva! Egy kis szeletkét szívesen ennék belőle, ha nem édes, mert imádom a kókuszos sütiket is! 
Én egy kis ujjnyit vágtam magamnak,ezt apu kapta. ![]()
Nekem is csak egy ujjnyi kellene .. most... Jaj, de megkívántam.
... Akartam is sütni valamit délután, de a lábamnak nem tetszik, ha ráállok, én meg ülve nem készítek semmit sem.... Rábeszéltam a férjemet, hogy főzzöm gyors rizsből tejberizst... Nagyon ügyes volt, már készen is van! Majd később abból eszünk. Ő csokoládéporral és kakaóporral szórja meg, és tejszínhabbal... én pedig őrölt fahéjjal és cukormentes étcsoki reszelékkel... 
Nem tetszik nekem,hogy igy fáj a lábad,nem lenne jó megnézetni,elegalább a háziorvossal?
Ha nem javul, akkor lehet, hogy az lesz a vége, de egyenlőre pihentetem... hétfőig még sokat változhat a helyzet... Nem szeretek orvoshoz járni... 
ki szeret?Nekem mikor a vállam meghúzódott a meleg segitett...jó melegben kellett tartani,fürdő és bugyolálás.
Na majd kezelgetem... pihentetem... aztán ha nem javul, akkor majd bevállalom talán az orvost is....
A kézilabdáspoknak is sokszor előfordul inhúzódás, a tévében is szokták mondani, hogy legalább 2-3 hét kell, míg helyre jön... Na és én csak rosszul léptem, kicsit sietve... talán nem lesz ez olyan komoly.... ![]()
Ancsa!
Sok szeretettel kívánok nagyon boldog születésnapot!

Ilona!
Nagyon szépen köszönöm! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?