Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Már megint mennyi sok finomság készült! Nagyon guszta a muffin, gondolom finom volt, na a palacsinta se rossz!!
Látni hogy mennyire friss húst kaptál, ebből igazán finomat lehet készíteni majd!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Már megint mennyi sok finomság készült! Nagyon guszta a muffin, gondolom finom volt, na a palacsinta se rossz!!
Látni hogy mennyire friss húst kaptál, ebből igazán finomat lehet készíteni majd!
Ancsa!
Finom ebédet, vagy vacsorát készíttél! ... Jaj a csülök, de nagyon szép, milyen finom kocsonya lesz majd belőle! Na ezt most nagyon megkívántam! ![]()
De nagyon guszta lett az amerikai palacsintád így rakva!... Váljék egészségedre, amit befaltál! ![]()
Holnap én is rakott palacsintát sütök a fiúknak kérésre! ![]()
Elkészült a körömpörkölt,csak egy kicsit mertem enni belőle,nagyon finom,mindenem ragadt tőle!
inkább krumplit és a szaftot ettem.

Ancsa!
Hú de jól néz ki!
.... Petrezselymet szórtál rá, amikor kész lett? 
Zeller zöldje,főztem is bele,meg a végén szórtam rá!
Akkor rosszul tippeltem... Zöld mindegyik... De finom lehet a zellerrel is! ![]()
ez most olyan jól sikerült,hogy muszáj elhozzam megmutatni!Szelfiztünk Pocival!
Ancsa!
De cukik vagytok együtt!
.... Poci nem volt féltékeny? Vele nem készült szelfi? 
Ő Poci,Bittával nem készült,mert ő nem áll meg egy percre sem..
Elkészültem..és már a fejem sem fáj!Pizzatésztát dagasztottam be,majd megsütöttem egy darab pulykamellet,amit darabocskákra vágtam,vékony kolbászt szintén karikáztam,majd a megkelt tésztát,golyócskákra formáztam és egy tálban összekevertem a kolbásszal és hússal,megszórtam reszelt mozzarellával és ementálival,majd lecsorgattam a sülthús zsirjával,jól átforgattam,egy kiolajozott kuglóf formába raktam és hagytam megkelni,majd forró sütőben kisütöttem,lehet tépkedni és falatozni!

Ancsa!
Látom, hogy ma is kreatív voltál! Mutatós lett ez a kuglófba sült finomság! Tetszik! 
Maradt még belőle?
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?