Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Igazán nagyon mutatós lett a dísz! Ízléses, és ünnepélyes!
... Gondolom, hogy a cipőcskék is jól sikerültek... azért jó lett volna látni....
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Igazán nagyon mutatós lett a dísz! Ízléses, és ünnepélyes!
... Gondolom, hogy a cipőcskék is jól sikerültek... azért jó lett volna látni....

-mai hirtelen vacsink,szilvalekváros nudli,és el is fogyott mind....
Nem csodálom, hogy elfogyott!... Frissen különösen tudja magát etetni! 
Igaz, hogy amikor még nem kellett vigyázni a krumpli és a fehér liszt mennyiségével ... hogy mennyit is ehetek, én még hidegen is faltam, akár másnap is, ha maradt...
Ma sütőben sütöttem a rántott húst,olyan finom,hogy már kettőt be is faltam,csak kenyérrel és csalamádéval...
Itt sül éppen...
Itt már készen van...
Még főztem a maradék karajszeletekből,felkockáztam olajon fokhagymásan és fűszerekkel megsütöttem,majd egy zacskó mirelit zöldséget szórtam rá,azzal is átforgattam és rizset tettem hozzá,majd felengedtem tejjel,lefedtem és puhára főztem.Neve nincs...egytálétel...
És feltekertem egy gesztenyés roládot,a krémet vanilia pudingból,gesztenyepüréből,vajból porcukorból és Kingston rumaromából kavartam,áfonyát szórtam rá,most dermed!

Ha készen lesz és hozok szeletet ,akkor majd a receptet is hozom,részletesen,és megkérlek tedd majd hozzá a receptjeimhez!
Ancsa!
A sütőben sült rántott karaj nagyon finom tud lenni!
... De már nem is emlékszem rá, hogy mennyi ideig sütöttem, amikor csináltam? ... Te? 
Az egytálételed is igazán tartalmas!... Kíváncsi leszek, hogy tudod majd szeletelni a gesztenyés roládod! Ügyes voltál ma is! Várom a receptedet! 
Mennyi ideig,nem is néztem,mikor pirosodott körben a széle,megforditottam,majd benéztem egy idő múlva és már szép piros volt a teteje is,akkor kivettem.
Csak attól tartok nehogy megrontsam a gyomrom,olyan jól esett ahogy bekaptam két szeletet belőle! ![]()
Na mindegy, majd én is figyelem, ha sütök... azért is jó, ha fel vannak írva az adatok, van mihez tartani...
Tehát mohó voltál? ... pedig az nem jó a gyomornak... én már csak tudom... 

Ilyen lett a roládom.Mindjárt meg is vágom mert kóstolnám,aztán jövök a recepttel!
... De nagyon mutatós lett így! Tetszik!!! Várom a kóstolót!
... meg a receptet is!

Áfonyás,gesztenyekrémes rolád babapiskótából
Először elkészitjük a babapiskótát,kiteritünk egy folpackot és két sorban langyos tejben megforgatott babapiskótát rakunk rá,ráhajtjuk a folpack másik felét és egy tálcán betesszük a hűtőbe,kb egy órát.
Addig elkészitjük a krémet,ami ehet bármilyen,az én estemben most egy gesztenyepüréből készült,amihgez megfőztem egy vaniliapudingot ahogy a tasakon irja,majd mikor kihűlt belekevertem a gesztenyepürét és egy kis rumaromát.Egy Kocka 25 deka,Ráma margarint kikavartam habosra porcukorral,izlés szerint majd ebben adagoltam a gesztenyés krémet jól kikevertem mixerrel,a piskótát kivesszük a hűtőből kell hagyni kicsit hogy átvegye a szobahőmérsékletet akkor már szépen hagyja magát tekerni,nem törik.Kihajtjuk a folpackot róla és megkenjük a krémmel,én megszórtam áfonyával is,majd a fólia segitségével feltekerjük.Visszatesszük a hűtőbe hogy összeálljon.Lehet rá csokimázt önteni,vagy tejszinhabbal disziteni,esetleg megszórni porcukorral,attól függ milyen krémmel töltjük,túrókrémet is jól birja.
Hú ez nagyon finom lehet! Igazi ünnepi süteménynek megfelel!... Egyszer kipróbálom majd. 
Majd rendezem. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?