Válasz: Mi újság Ancsánál?
Hosszúkásra formáztam és megtekertem kétszer,hogy gyökérkenyér kinézete legyen,a reklámban láttam,hogy igy kell! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Hosszúkásra formáztam és megtekertem kétszer,hogy gyökérkenyér kinézete legyen,a reklámban láttam,hogy igy kell! ![]()
Én nem láttam ezt a reklámot, de nagyon ötletes! Tetszik! ![]()
Auchan reklám,hogy készül a gyökérkenyér! ![]()

Mai vitamin vacsoránk.
Ancsa!
Ez aztán a finom egészséges vacsora!
.... Igazán gusztán mutat ebben a szép tányérban! Egészségetekre! 
Köszi,megszerettem ezeket a natur salátákat,csak oliva olaj és rizsecet van rajta,só sincs...de a hús fűszeres igy nem is hiányzik róla,Atti hamarabb végzett,most nehezebben rágok megint ,hiányzik a fogam! ![]()
És kenyeret sem ettünk hozzá.
Nagyon helyes! .... Szerintem sem kell ehhez kenyér! ![]()
Kisütöttem csirke felső combokat,krumplisaláta mellé és egy kavart sütit is sütöttem,birsalma sajt kockákkal.

Ancsa!
Nagyon finom ebédet készítettél! Guszta a sütid is így szeletelve.
... Könnyen ki tudtad önteni a formából? Érezni benne a birsalma ízét? 
Persze ,nagyon jól érezni,még megbolonditottam egy kis mézeskalács fűszerkeverékkel is.Tiszta karácsonyi illat volt mig sült.Meg kellett várni mig kihűl teljesen,de kijött szépen.
Ancsa!
Azt írtad a társalgásban, hogy várod az állatorvost... De nem is számoltál be, hogy megkapták-e a cicák a szurit? 
Új szenzáció van Váradon...
Ez a hattyú a Kőrös egyik hidján kóborol...keresi a párját,a napokban pusztult el,mert át akarta repülni a hidat és nekicsapódott a villanydrótoknak,az emberek már nem tudtak segiteni rajta,azonnal elpusztult...azóta a magára maradt hattyú keresi a párját...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?