Válasz: Mi újság Ancsánál?
Jaj ez nagyon guszta lett! Egészséges, és egy igazi mediterrán étel! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Jaj ez nagyon guszta lett! Egészséges, és egy igazi mediterrán étel! ![]()
Jaj sikerült behoznod?Nekem vajon miért nem sikerült?szeretem jó kis nőcis,és jó meleg is.Köszönöm ,hogy betetted!
A kép kiterjesztés .png volt, ami valóban sokkal nagyobb méretet ad... Csak át kellett nevezni . jpg-re. 
Ebéd,mára holnapra,a zöldbab leves mellett,krumplisaláta ,rántott hússal és az egy tojásos csodasüti.Most mandulával és dióval sütöttem a piskótát és belga csokis a krémje!

Ancsa!
A mai ebéded is nagyon finom, és ez a süti! Jaj ezt az ízharmoniát ismerem, és mindnyájan imádjuk is a családban! ... Vágtál már belőle? 
Még nem vágtam meg,mert nyalakodtam a krémből és úgy elteltem vele..most nem kivánok sütizni! ![]()
De most hogy mondtad,kimentem és megvágtam,egy kockát meg is ettem,tényleg nagyon finom igy a dióval meg a mandulával...
Ancsa!
Jaj, de nagyon guszta így megvágva! Egészségedre azt a kockát! ![]()
Juj,de guszta,süti ehetnékem támadt.
Addig ajánlgattam itt hogy süssetek kenyeret,hogy kedvet kaptam hozzá,inkább,mint hogy a boltba menjek,nekiláttam.

A sarkát muszáj volt levágnom melegen,nagy kinlódva befaltam,mert épp ma hagyott e l az egyik fogam...kedden mehetek vele végleges ragasztásra végre!Kezdenek leválni...
Ancsa!
Nagyon ügyes voltál! Megérte hozzáfognod, mert nagyon szép lett a kenyérkéd! A belseje igazán gyönyörű! 
Van ilyen formád, vagy csak így kelt meg a tészta? 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?