Válasz: Mi újság Ancsánál?

az év első torosa nálam,oldalasból!
Mazsolás almás pite,mert már úgy kivántam!

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

az év első torosa nálam,oldalasból!
Mazsolás almás pite,mert már úgy kivántam!

Ancsa!
Jól néz ki a toros az oldalassal! ... Na és persze a pite is guszta! Én is tettem mazsolát is bele, amikor ezt sütöttem! ![]()

Pite tesztelve,vanilia fagyival!
Ez igen! Nagyon jól mutat .... és még fagyi is! ![]()
Ancsa!
Csak összejött az almás Nálad is! Jaj de guszta, na és a fagyi mellé! A toros is finomnak néz ki!
Két lábas töltött paprika!Mert apu meg én édesen szeretjük,Attinak sósan hagytam.
Meg is ebédeltem,egy szavam van rá:Isteni! De az is lehet,hogy csak az étvágyam jött meg! ![]()

Ancsa!
Igazán guszta ez a töltött paprika! Már itt is rég volt készítve, mert csak a férjem és én szeretjük.
Ancsa!
Ez nagyon guszta! Én is imádom a töltött paprikát! De nem szeretem édesen, csak kevés cukort teszek bele mindig... a férjem amikor eszi, általában Ő még tesz egy kevés cukort a tányérjába, és belekeveri, én inkább sósan eszem, de úgy nagyon szeretem! 

sül a reggeli!

finom,friss a füge!
Ancsa!
Hú ez igen! Most irigy vagyok! .... A fiaim nagyon szeretik a fügét, de a télen kifagyott a fügefánk és a 2 hatalmas fügebokor is... Mire újra elindultak a földből az ide kis hajtások, bizony csak zöld fügeék vannak mindenhol. ![]()
Na talán ha télen nem lesz megint olyan hideg, és megmarad valamelyik, akkor jövőre itt is lesz....
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?