Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ez valóban egy igazi sztár fotó! Gyönyörű cica lett Bitta! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ez valóban egy igazi sztár fotó! Gyönyörű cica lett Bitta! 

Sziasztok,hazahoztam Piroskát,azzal jöttem haza,Margitka,kérdezted a társalgóban hogy mióta nem bicajoztam,kb.30 éve!Lehet hogy izomlázam is lesz ,minden esetre,nagyon jól megy,élmény volt hazatekerni,az út jó amerre jövök és ha valahol nem éreztem biztonságban magam,leszálltam és áttoltam a bicajt,de nem nagyon volt ilyen szakasz!
Hú Ancsa.
Nagyon klassz a bicajod. Holnap szerintem lesz egy kis izomláz,attól függ ma mennyit tekertél.
Azt mondják nem lehet elfelejteni biciklizni.
A kosárba sok miben minden belefér,nem kell cipekedj.
Ancsa!
De jó, hogy hoztad a fotót! Szuper jól néz ki a bicajod! 
Egyetértek Liával, a bicajozást nem lehet elfelejteni... de egy picit lehet, hogy megérzi a lábad... de ha minden nap tekered, hamar el is múlik az izomláz! Használjad nagyon sokáig! 
Köszönöm szépen,automata sebváltós,és az ülést gyógytornász tervezte,meg is jegyezte a főnök,hogy 60 Eu volt csak az ülés...spéci kis német bringa.A biztonság kedvéért a két villogót leszedtem róla éjszakára,és felhoztam,azt könnyen lekaphatja bárki róla.Remélem senkit nem zavar ahova lakatoltam és a másik is elfért tőlem.
Ancsa!
A fiaimnak is ilyen automata sebváltós bringája van, szeretik is. Az jó, ha épületen belül van, de nincsen saját pincerész, ahol el lehetne zárni?
... Persze látom, hogy más is ott tartja, akkor remélhetőleg nem lesz baja. ![]()
Sajnos nincsen,van ugyan pince,de a rekeszek nagyon drágák voltak,senki nem vette meg...majd keresek én neki valami jó helyet,egyelőre nem tudtam hova rakni,legszivesebben felcipeltem volna a harmadikra,de a lakásban nincs hova tegyem!De télére csak felhozom és a balkonon fogom tárolni,letakarva!
Akkor üresen állnak ott a rekeszek?
... Inkább adnák oda olcsóbban! Szerintem is jó helye lesz télen ott a balkonon, ha jól betakarod valami vízálló takaróval, ponyvával! ![]()
Fogalmam sincs,sosem voltam ott lenn,mivel a lakók nagy többsége albérlő,jön-megy ,cserélődik,nem vesznek pincerekeszt.De tudom hogy van ,aki a savanyú káposztáját tartja ott,onnan tudom,hogy bűzlik az egész földszint tőle... ![]()
Tegnap főztem,kuszkusz rántott pulykamellfilével és sütöttem pisztrángot is!

Ancsa!
Nagyon finomat készítettél! Egészségedre! ![]()
Ancsa! Nagyon klassz a kerékpár, használd egészséggel! Jó nagy a kosár sokat lehet bele pakolni! Nem tudom, lemaradtam róla, milyen munkahely sikerült végül? Arról olvastam, jó közel van hozzátok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?