Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Ügyes voltál! Látni a képen, hogy picit homályosak az üvegek, de ami benne van, az nagyon finom lesz majd, ha kibontjátok! ![]()
Délután emlegettelek, mert pont ilyen paprikát is ettünk, csak zölden még. 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Ügyes voltál! Látni a képen, hogy picit homályosak az üvegek, de ami benne van, az nagyon finom lesz majd, ha kibontjátok! ![]()
Délután emlegettelek, mert pont ilyen paprikát is ettünk, csak zölden még. 
Poci olyan jóizűen aludt,hogy muszáj volt lefotózni...

akkor én most nekilátok a vacsimnak!
Ancsa!
Nagyon finom lehetett a vacsorád, igazán guszta! Egészségedre! ![]()

Ez egy nagyszerű kettő,sőt három az egyben egytálétel!
Sonkaszeletekkel kibéleljük az őzgerinc formát,kis kockákra vágva megpiritjuk olajon a krumplit,5 tojást felverünk ,belekeverjük a sült krumplit,megy jó marék reszelt sajtot,én még tettem bele kockákra vágott gogos paprikát és két kockázott ,savanyú csemegeuborkát is,beleöntjük a formába,ráhajtjuk a sonka széleket és kisütjük,még forró nem akarom igy megvágni,bár ilyenkor nyúlik jól a sajt benne!
Desszert is készült mindjárt kétféle:Tiramisu és Oreos sajt torta,áfonyaöntettel!

dermednek a hűtőben.

Tadaaaam!Meg is vágtam!
Ancsa!
Hát ez az egytálétel szuper jól mutat! Még szerencse, hogy már vacsora után vagyunk, de szívesen megkóstolnám! 
Jaj és ezek a desszertek! 
Ancsa.
Izgalmas ez a krumplis;nagyon finomnak néz ki.Lehet ha lesz rá alkalom kipróbálom én is.A desszert is nagyon guszta.
Elhelyeztem a virágokat,télére!Ez lesz a végleges helyük,remélem megfelel nekik,próbáltam ablak közelébe rakni őket,meg hogy a macskák se nagyon tudják piszkálni!
Ez a konyhában lesz...
Ők az ágyam mellett az ablak közelében!
Ő a szekrény tetején,mert nagy terebélyes és ott van elég helye,aztán meg pont jó fényt is kap!
Bitta leellenőrizte mikor behoztam,nehogy pók legyen benne! ![]()

Ancsa!
Nagyon szép díszei lettek a lakásodnak a virágaid!
... Aztán figyelj oda rájuk! ![]()
Tegnap készült sztárfotó Bittáról!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?