Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Az igaz, hogy Pocinak fogynia kellene, ezt már a múltkor is írtad.... De egy kis fiatal cica bizony megint kiborítana egy kicsit szerintem is... Na persze Ti tudjátok...??? 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Az igaz, hogy Pocinak fogynia kellene, ezt már a múltkor is írtad.... De egy kis fiatal cica bizony megint kiborítana egy kicsit szerintem is... Na persze Ti tudjátok...??? 
Klárika,a nyelét fel lehet emelni akkor kinyilik a teteje,a szeletelőt alul kell belecsúsztatni és úgy rádugni a tekerőt,rácsukod azt a kis tetőt és fogod a nyelét,igy le is szoritod azt ami benne van,és tekered,alul meg hull ki..
Igen,emlékszem rá,hogy min mentünk keresztül...Poci nagyon rossz volt,mert gyerek volt és Ufit zaklatta,de nem biztos,hogy megint ilyen aktiv cicát fognék ki!azokról már lehet tudni ezt azt amelyikek ott vannak,hogy mennyire barátságosak a többi cicával,mennyire nyugodtak vagy nem,Poci kutyák közt volt,mig hozzám került,nagy kutyák közt,más macskát nem ismert.Hát igen,azért meggondolandó...
Amúgy meg én is rémálmokkal küszködtem éjjel,többször felébredtem,mindig megfogadom éjszakára nem eszem annyit,de ez is finom volt,meg azt is,meg kellett kóstolni...

Ezt a szerzeményemet még nem mutattam meg Nektek,ezekkel a formákkal mézeskalácsot kell szaggatni és ha kisült egymásra helyezni ,kicsit elforditva,mint a képen és akkor a nagytól a kicsi-ig,kiad egy fenyőfát.Valahogy így:
Mit lehet egy ilyen esős ,vasárnap délután csinálni?

Ancsa!
Nagyon ötletes ez a karácsonyfa forma szaggató készlet! ... Nagyon tetszik! ... 
Ha esős volt a vasárnap, akkor bizony ez pontosan jó program! ... De sok cica megirigyelhetné Pocit!... Nagyon jó sora van, és gyönyörű cicus is lett! 
Ancsa!
Bemásoltam a zongorás linket a hozzászólásodba a "Találtam egy érdekes oldalt " topikba, így legalább könnyen megtaláljuk, és zongorázhatunk... ha unatkozunk. ![]()
Ancsa! Nagyon ügyi vagy párnaügyben
és
a cicák nevében is a szívmelengető munkádért!
Na a kajád az meg
fenséges! A lángosnál ez mit takar? "recept a honlapomon megtalálható."vagy is hol találom azt a honlapot ahol megtalálom?![]()
Zsuzsa!az első oldalamon van a nevem alatt a honlapom linkje,csak rá kell kattintani!
Először én sem találtam,Margitka mutatta meg! ![]()
Ma este visszük el a párnákat a rendelés után,közben nem zavarunk ott,már bezsákoltam őket! ![]()
Ancsa!
Hú de lesz öröm, ha meglátják a párnákat! ... ezt sem sokan vállalnák ám be... 
Nem láttad az üzenőfalat? Teca írt ott Neked! 
Na és még úgy is eljuthattok az oldaladra, ha az üzenőfal felett a menüben a "Receptek"-re kattintotok... Utána a bejövő oldalon Ancsára! 
Jaj nem láttam ,megyek megnézem,mert nem szoktam már a régi Margitra menni...
Voltam én is,mikor bementem előbb megkérdezni hogy nem-e zavarok,már elkezdett ugrálni,ahogy meglátott,annyira nagy szükség volt a párnákra...kis gyerekjáróka van az egyik helységben,ott van két kiscica,árva,egyik sosem lesz örökbe fogadva,sérülten született,az agyával van valami baj és nem tud járni csetlik,botlik,elesik,mint aki részeg...sosem hittem hogy állatoknál is van ilyen fogyatékosság...őt biztosan senki nem fogja örökbefogadni...kinek kéne?Rögtön be is tett két párnát nekik,még van egy kis műtött cica ,lábadozik,ő még pici,neki nincs komolyabb baja,de ő is árva,ölbe is vettem ,felmászott a vállamra,a másikat is megsimogattam...rögtön rá is hengeredett a párnára,ott is maradt...nem volt csak egy kis lapos párna nekik,tehát nagy volt az öröm.
Megyek,megnézem mit irt Teca,válaszolok és megyek lefeküdni,egy kis búcsúcsokrot hoztam Nektek!
Ancsa!
Pedig bíztam benne, hogy észreveszed, mert legtöbbször Te szoktál figyelmeztetni, ha valaki írt oda...
Sejtettem, hogy nagy lesz az öröm... a cicáknak is tetszik biztosan a jó kis puha párna. ![]()
Ó de gyönyörű csokrot hoztál! Erről jut eszembe, hogy Tecát, mint régi olvasónkat is szeretettel köszöntöm névnapja alkalmából! 

ezt a kis tortadiszt készitettem a kolleganőmnek,a férje tortájára fog kerülni.A kiscipőről nem sikerült a kép,nagyon homályos lett és már odaadtam úgyhogy nem tudok másikat késziteni,de hát olyan mint a többi csak rózsaszin! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?