Azt mondták,minden baktérium vagy parazita esetében kell ismétlőtesztet végezni,hogy lássák elpusztult e,mert a szaporodást nehéz megállitani,stagnálhat aztán újra kezdi...ezért kell egy hetet várni,és megismételni,lehet aztán újra kell szednem még antibiotikumot,attól függ hogy mekkora a mértéke a szaporodásnak,vagy a pusztulásnak.Az epeféreg esetében is kellett ismétlő teszt és ismétlő gyógyszeres kezelés,mert egy hét alatt azok amiket a gyógyszer nem tudott elpusztitani, mert még ciszta állapotban voltak,újra fejlődni kezdenek,igy azokat is ki kell irtani.Sajnos a baktériumokat hosszadalmas elmúlasztani.Ezért is érzek még hólyagokat,addig még vannak,úgyhogy valószinű újabb
gyógyszeres kezelés lesz,de mire a fogam készen lesz,talán a torkom is rendbejön és végre elkezdhetek teljes erővel munkát keresni.Olvastam a neten hogy egy hónap is beletelik mire sikerül elmúlasztani,viszont már nem okoznak olyan kellemetlen tüneteket mint azelőtt,mert kevés maradt,nem fojtogat,nem köhögtet egész nap,tegnap este jött rám egy köhögő roham,akkor éreztem megint tisztult,egész nap nagyon viszketett egy ponton,benn a torkom és este onnan éreztem a köhögést,utána nem volt gond,elmúlt,azelőtt,egész nap szárazan fojtogatott ,de nem sikerült kiköhögnöm,most tisztul fel,érzem,utána sokkal jobb.Mondták is hogy fel majd szakadjon a gyógyszertől csak nagyon nehezen indult meg,hiszen hónapok óta volt letapadva.A tél folyamán nem lett kikezelve rendesen a légcsőhurutom,és a letapad nyákban felgyülemlett a baktérium,az okozza,ki kellett volna tisztitani rendesen,de ugye 5x estem vissza,és dolgoztam mellette ,mig leestem a lábamról,ha emlékeztek kb,februárban...akkor voltam betegszabin,de nem kaptam akkor sem megfelelő kezelést,ennek a szövődménye most ez a bakteriális fertőzés...