Válasz: Mi újság Ancsánál?
Egyél szépen, de ne is siessél... Aztán majd csak lesz hatása annak a sok gyógyszernek is! ![]()
Itt egyre nagyobb a hőség árnyékban már 33 fok van... 
Ma kaptam egy e-mail-t továbbítottam Neked! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Egyél szépen, de ne is siessél... Aztán majd csak lesz hatása annak a sok gyógyszernek is! ![]()
Itt egyre nagyobb a hőség árnyékban már 33 fok van... 
Ma kaptam egy e-mail-t továbbítottam Neked! 
Igen,megkaptam az E-mait és irtam is rá választ,köszönöm!Budapesten lengyelek árulják,olyan helyen kell keresni,ahol árulnak a piacon lengyelek,onnan hozzák a formát,hozzánk pedig Budapestről!ezt alinket találtam, lengyel:
http://wymarzonakuchnia.internetdsl.pl/ … roduct=126

kész az ebéd,a húslevest most zártam el,zöldség és főtt hús lesz meg krumpli amit belefőztem alevesbe,sütöttem le sertéscomb szeleteket is,de azt majd csak holnapra,krumplipüré lesz frissen hozzá és sült paprika.
Közben még sütöttem is két tepsi sósat.

És egy halvás ,rahátos kalácsot ,aminek Chlallah a neve!

Lett is 35 fok a konyhában...hát mint mondjak...nem fáztam,most szellőztetek ki,aztán besötételek,mert ide fog sütni a nap!
Muszáj volt a kalácsot megtépnem,hogy megkóstoljam!Isteni pihe-puha,foszlós és különlegesen finom a töltelékkel,meg a halvával,ami ráolvadt sütés közben!

Ancsa!
Köszi szépen, hogy ilyen hamar reagáltál a továbbított e-mailre! 
Nagyon szép színe van a levesednek! A sütik is nagyon jól sikerültek, ahogy látom! 
Rengeteg zöldség volt a húslevesben igy hát adta magát hogy boeuf-saláta lesz mára...
Ancsa!
Hú de jól néz ki! Nagyon guszta a tálalás! 
Nagyon sok finomság,most jó lenne egy kis kóstoló reggelire.
Frissen ,reggeliben,megfőztem egy jó tál lecsót,már reggeliztem is belőle,nagyon finom!Én igy szeretem,sok apró krumplival,és egy kis lével is!
Hú ez nagyon guszta!
... De én krumplit még sosem tettem bele... érdekes nekem...
Én igy szeretem legjobban,azért rizsesen is megeszem.
egy kis süti mára,mert megérdemlem..kávés és belga csokis krémmel.

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?