Akkor most pótolom pár fotóval is a csütörtöktől vasárnapig tartó rövid nyaralásunkról az ismertetőt. Tehát a tavalyi nyár után az idén is bejelentkeztünk Cserkeszőlőre az Aqua-Spa Hotelbe, ahol természetesen most is egy finn faházat béreltünk ki, ami 64 négyzetméteres. Ott tavaly voltunk először, és nagyon tetszett.
A faházhoz egy nagyobb méretű terasz is tartozik, amit esténként ki is használtunk:

Szerencsére szuper nyári időt fogtunk ki. Így péntekre egy kirándulásos napot is beiktattunk Tiszakécskére... Ott van egy szabad strand a Tiszán, ami nagyon tetszett, klasszul gondozott, vannak kiszolgáló faépületek, a vízi mentők is. Természetesen mi is a kijelölt helyen fürödtünk. Nagyon jó volt a Tisza vize: 27,2 fokos...

Készült videó is: a Tiszában!
Csak délután 4 órakor indultunk vissza Cserkeszőlőre, 33 perces az út. Szombaton már a gyógyfürdőbe jártunk át ismét naponta 3-4 alkalommal is. Ráadásul hosszabbított fürdőzés volt este 10 óráig.

Szombaton az ebédet is a szállodánkban az étkezőben ettük. Én sült kacsamellet választottam. Nagyon finom volt, és gusztán tálalták. Le is fotóztam:

Vasárnap a reggeli után indultunk haza, de búcsúzóul még pár fotó készült: