Válasz: Mi újság Ancsánál?

finomságos gulyást főztem borjú húsból,most fogok ebédelni,minden szőnyegem ki van mosva,egy szárad kinn,egy csorog a kádban,délelőtt pedig paszulypaprikást ettem kolbásszal,azt meg nem fotóztam mert nagyon éhes voltam!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

finomságos gulyást főztem borjú húsból,most fogok ebédelni,minden szőnyegem ki van mosva,egy szárad kinn,egy csorog a kádban,délelőtt pedig paszulypaprikást ettem kolbásszal,azt meg nem fotóztam mert nagyon éhes voltam!
Nagyon szép színe van a levesnek,finom is lehet.
Itt elég drága a borjú hús,néztem a hétvégén,nekünk sok kell,
igy nem vettem.
Itt is drága,de vane gy ismerősöm akitől szoktam venni,igy megfizethető!
Így tényleg jól jársz mert finom tud lenni,főleg ha ismerőstől veszed,frisset is kapsz.
Ancsa!
Valóban nagyon guszta a levesed! Én is szeretem, de jó is az ismerős ilyenkor, ugye!
Hihi, most, hogy olvastalak... én is le akartam fotózni a gyümölcslevest, de mohó voltam, és megfeledkeztem róla!
... Pedig még mondtam is a férjemnek, hogy milyen jól néz ki... volt benne: cseresznye, meggy, alma, aztán amikor kimertük a tányérba, tettünk bele a felkockázott sárgadinnyéből és az őszibarack szeletekből is! ![]()
Én ma nagyon hamar szájba vágtam a főzést!
Csirkefarhátra főztem egy zöldséglevest,reszelt tésztával,és leraktam tepsibe krumplit,néhány tarja szelettel,amit bepácoltam.Már mostam is,kiteregettem,az eső elállt,csak felhős az ég!

Közben nagy kalandom volt,egy galambfióka bebújt a tető alatt a balkonra,de kimenni már nem tudott,ott repdesett,leesett,persze a macskák rohantak ki,na én is,ahogy ajtót nyitottam berepült a szobába!Itt hajkurásztam,hogy megfogjam,szerencse,hogy a macskák hagyták ,hogy én vadásszam le,mivel én vagyok a domináns,Ember-Anyu!
Csak azt nem értették,hogy miért viszem ki és engedem el?miért nem esszük meg közösen?Volt nagy méltatlankodó nyávogás,szimatolás,keresgélés...szerintem
legközelebb nem engednek vadászni!
Ancsa!
Finom ebédet hoztál össze!
... Jelenleg itt sem esik az eső, de bármikor eleredhet, mert teljesen felhős az ég... Hallgattam a konyhában a rádiót, és ott is zivatarokkal fenyegetnek délutánra...
Izgalmas kalandban volt részed! Ahogy leírtad, szinte láttam is! A cicákat is meg lehet érteni, mert nem erre az eredményre számítottak! 
Oreo-s süti,fehércsokoládé ,és kávékrémmel,tejszinhabbal!

Ancsa!
Mutatós és finom sütit kreáltál! ![]()
Tényleg nagyon jó ötlet ez az oreo-s variáció, jól mutat a sütikben, és megpuhulva finom is lehet. ![]()
Ancsa.
Jöttem ide is kóstolóért,finomságokat dobtál össze.
Hozom megmutatni a tortát,készen lettem vele,kb 30 embernek készült!Narancsos és étcsokoládés krémmel!

Remélem el tudom szállitani odáig,nem járok úgy mint Atti a születésnapi tortájával!
És főleg remélem nem maradok szégyenben vele és izleni fog mindenkinek!
Ancsa!
Azt a mindenit! Ez csodálatosan szép lett! Nagyon nagyon tetszik! 
Remélem, hogy igazán nagy sikered is lett vele, mert megérdemled! Fantasztikus! Megmérted azt, hogy hány kg lett? 
Aztán majd a taliról is várok fotókat, ha lehet! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?