Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Reggel az anya ébreszti a gyermekét:
- Kelj fel,fiam, az iskolába kel menned!
- De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni!
- Mondj két okot , miért ne kellene menned?
- Először is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak!
- Ezek csak kifogások, indulj már!
- Mondj két okot, miért kellene mennem!
- Először is: mert 47 éves vagy. Másodszor: Te vagy az igazgató!

Körözött bűnöző
---------------
A kisiskolások ellátogatnak a helyi rendőrségre, hogy megismerkedjenek a rendőrök munkájával.
A folyosón a falon lóg egy körözött bűnöző fotója. Móricka odafordul az egyik rendőrhöz:
- Tessék mondani, ki az a bácsi ott?
- Az egy körözött bűnöző, akit szeretnénk elkapni - feleli a rendőr.
- Hát akkor miért nem fogták el akkor, amikor lefényképezték?
Egy repülőn utazó férfinek a WC-re kellett mennie, de akárhányszor próbálkozott, az mindig foglalt volt.
A stewardess, látva szorult helyzetét, javasolta hogy használja a nőknek fenntartott részt, de figyelmeztette, hogy ne nyomjon meg ott semmilyen gombot.
A férfi bement és végezte a dolgát, mikor is észrevett négy gombot a papírtekercs mellett: LV, ML, PV, ATE... Elkövetve azt az általános hibát, amit a legtöbb férfi, nevezetesen nem hallgatni a nőkre, őrajta is erőt vett a kíváncsiság.
Óvatosan megnyomta az LV nevű gombot és mindjárt gyengéd, langyos víz mosta a meztelen alfelét.
– Hűha, -gondolta- ezek a nők aztán igazán tudják, mi a jó!
Így egy kicsit bátrabban megnyomta a ML gombot is, és rögtön finom meleg levegő simogatta nedves fenekét, azt alaposan megszárítva.
– Aha, – mondta magában – nem csoda, hogy a nők olyan sok időt töltenek a vécén.
Várakozással telve megnyomta a következő, PV gombot is.
Egy kis kar jött elő, amin egy eldobható púderos vatta gombóc volt, és ez finoman bepúderozta az ülepét.
– Hát ez pompás! – döntötte el, miközben az ATE gomb felé nyúlt…
Mikor a kórházban ébredezett, a morfium hatása épp múlóban volt. Megzavarodva az ápolónőért csengetett, hogy megtudja, mi történt. Mondta a nőnek, hogy az utolsó dolog, amire emlékszik az valami hatalmas fájdalom volt a repülőn lévő toaletten. Az ápolónő feddően magyarázta:
– Igen, gondolom, nagyon élvezhette a dolgokat addig, amíg meg nem nyomta az Automatikus Tampon Eltávolító gombot…
BIZONYÍTÉK
A feleség bemegy a konyhába, és meglátja a férjét egy légycsapóval: - Mit csinálsz?
Férj: - Legyekre vadászom.
- És mennyit ütöttél már le?
- Három hímet és két nőneműt.
A feleség meglepődve kérdezi: - És honann tudtad, hogy melyik a hím, és melyik a nőstény?
- Három a sörösüvegen ült, kettő a telefonon...
LÁMPA
Éjjel megy egy kamionos az úton, amikor meglátja, hogy az utat egy nagy rakás kő zárja el, a kövek között pedig van egy lámpa.
Idegesen kiszáll, elé áll egy ember, attól megkérdezi:
- Miért van itt ez a lámpa?
- Megvilágítja a köveket, nehogy nekik menjen valaki.
- És miért vannak itt a kövek?
- Azok tartják a lámpát!
BELEFÉR
Nagy a tömeg a buszmegállóban. Egy nő szűk ruhában próbál felszállni a buszra, de nem tud fellépni a második lépcsőre. Hátranyúl, és igazít a ruha cipzárján. A ruha nem enged. Hátranyúl, és igazít még egyet. A ruha még mindig nem enged. Ekkor a mögötte álló férfi feltolja a buszra a fenekénél fogva.
- Mit nyúlkál, maga szemtelen?!
- Hát miután lehúzta dzsekim cipzárját, aztán a sliccemet, gondoltam ennyit én is megengedhetek magamnak.
BALESET
Karambolozik egy vidéki busz.
- Hogy történhetett a baleset, Józsi bácsi? - kérdi a riporter a buszsofőrtől.
- Fogalmam sincs. Éppen a busz hátuljában ellenőriztem a jegyeket, amikor hallottam a nagy csattanást...
A híres fotóst vendégségbe hívják. A háziasszony beszélgetésbe elegyedik vele:
- Gratulálok a képeihez, nagyon szépek! Biztosan jó fényképezőgépe van!
Erre a fotós:
- Gratulálok a vacsorához, nagyon finom volt! Biztosan nagyon jó fazekai vannak!
A férj vesz egy majmot, és mindig azzal szórakozik, hogy azt mondja a majomnak, pont úgy néz ki, mint az anyósa!
Meghallja egyszer ezt az anyós, és felelősségre vonja vejét, hogy mégis miért sértegeti őt a háta mögött.
Erre a férj:
- Félreérti, anyuka, én a majmot sértegetem! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG