Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Most nagyon ennék a sütikből! Igazán guszták lettek! 
Mi eddig borsóval dolgoztunk, ma nagyon elfáradtunk.... nem is gondoltam, hogy végzünk a kitépéssel, és a kifejtéssel is... de szerencsére megcsináltuk! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Most nagyon ennék a sütikből! Igazán guszták lettek! 
Mi eddig borsóval dolgoztunk, ma nagyon elfáradtunk.... nem is gondoltam, hogy végzünk a kitépéssel, és a kifejtéssel is... de szerencsére megcsináltuk! ![]()

A tegnapi eső után fotóztam,olyan intenziv volt,hogy beesett a balkonra is...
szegény galamb teljesen megrettenve bemenekült a tetőm alá...
Eső után tollászkodtak,száritkoztak a madarak,ez a kis gerle is.
Este még fotóztam a két macskát is! ![]()
Ancsa!
Gyönyörű fotókat hoztál! Nagyon tetszenek! 

Ma találtam ezt a foltos mákos kalács receptet és beleszerettem.Mák helyett chia magot használtam,mert a mákot nem birom.
Ancsa!
Ez nagyon jól néz ki! Én is chia magot tennék bele, van is itthon.. Hol a receptje? Beírnád? 
Nem az én receptem,úgy találtam a neten,itt:http://fuszereslelek.nlcafe.hu/2018/05/28/foltos-makos/
Ancsa!
Köszi a linket! Már el is olvastam. Tényleg jópofa, mutatós kalács. De ma biztos nem állok neki semmihez már... Ötletnek persze nagyon jó! ![]()

Tegnap főztem egy fazék zöldbab levest és sütöttem le sertés combot,mára is ez lesz.
Bitta tegnap nagyon bambult,ülve aludt.

Poci ezalatt élvezte,hogy végre békén hagyják...
Közben minden nap újabb és újabb virágok nyilnak ki!

Ancsa!
Mi is szeretjük a zöldbabot mindenféleképpen elkészítve! Finom a leves is belőle, na és a sült hús még! ![]()
Jaj de cuki képeket tettél be Bittáról! ... Poci meg milyen nyugodtan nézelődik! Látni rajta, hogy tetszik ez az állapot neki! ![]()
A virágaid is olyan szépek, jó kedvre derítik azokat aki rájuk néz! 
Megreggeliztünk,frissen grillezett tarját!
Majd elraktam a kovászolni valókat,most a Rumtpof fazekamba,mert cukkinit is tettem közé.

Ezeket a tojásokat meg ma reggel hozta Atti frissiben,akkorák is vannak,hogy nem fért a tartóba,biztosan kétszikűek!

Van egy új családtagunk,remélem őt nem bántják a macskák,mint a hibiszkuszt,már meg is szaglászták,de elég szúróska volt nekik.Kapott szép nagy cserepet,jó földet és friss vizet,szegényt megsajnáltam egyedül árválkodott a virágok közt a boltban.
Ancsa!
Finom, tartalmas reggelit készítettél! Egészségetekre! ![]()
Szép az uborka, amit vettél! Finom lesz kovászolva!
... Képzeld a krumpli között kinőtt tavalyi magról 2 bokor cukkini. Már tele van virággal, sőt a férjem mondta, hogy kis cukkinik is vannak rajta! 
Hú de nagyok az egyes tojások! Ebben szerintem 2 sárgája is lesz! ... 
Szép ez a kis fenyő! De ez nem nő majd túl magasra? Nem figyelmeztettek? 
Nem kérdeztem én senkit,ha túl nagyra nőne,van helye neki az udvaron a szüleimnél is.Nekik is van egy ekkorka volt mikor valaki kidobta a szemetes kuka mellől szedte fel anyu,mert megsajnálta,és már szépséges lett.Az övék már ekkora!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?