Válasz: Mi újság Ancsánál?

juj nagyon finom lett,a tésztája omlik,a töltelék pedig egyáltalán nem lett száraz,máskor előfordult hogy a lapok elváltak mert száraz volt a diótól .De igy nagyon finom és csoki is került rá!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?

juj nagyon finom lett,a tésztája omlik,a töltelék pedig egyáltalán nem lett száraz,máskor előfordult hogy a lapok elváltak mert száraz volt a diótól .De igy nagyon finom és csoki is került rá!
Na itt aztán megint lehet válogatni a sok finomság közül.
Ancsa!
Tudtam én, hogy most is sok finomság vár itt! Nagyon ügyeske voltál megint! 
Zserbót már nagyon régen sütöttem, pedig a férjem nagyon szereti... valahogy eszembe sem jutott mostanában... most ezt még én is megkívántam. ![]()

Tadaaaam!Kovászoltam,remélem nem fog esni az eső?Alig várom,nagyon szeretem!
Ancsa!
Ez nagyon jól néz ki!
... Itt szuper nyári idő van. Na és ott ? Végül nem lett eső? 
Nem,eső nincs,szépen süt a nap,kicsit fúj a szél,ha csak holnap nem lesz eső,mert Konstantin napja van,az nálunk rossz időt hoz!
Én is tartok a holnapi esőtől... Ezért mi is kihasználtuk a jó időt, ebéd után meccset néztünk, majd kint eddig pingpongoztunk... Kicsit el is fáradtunk mindnyájan, de jól esett a mozgás!
... A vacsin már túl vagyunk. Most pedig gyümölcsöt eszünk. 

Jó reggelt mindenkinek!
Mondtam én,hogy ahogy bekovászolok,esni fog az eső...hajnali 3 óta esik...
Szia Ancsa!
Most látom, hogy idehoztad ama reggeli kávét a konyhádba. ![]()
Nálunk egyenlőre a napot lehet látni, de esőt jeleztek az előrejelzők, ezért nem nagyon merünk kimozdulni itthonról... pedig ma főzni sem kell. Ezért pihehős napunk lesz. ![]()
Ha ott esik, akkor Te is lazíthatsz. 
úúú,összekevertem ,bocsi!

bizony arra megyek...ott a legfeketébb fölöttünk...
Úúú,de jó hogy ma nem mentem a szüleimhez..nem tudom hogy jöttem volna haza,azóta is szakad az eső...Pedig félúton,gondolkodtam,hogy befordulok az utcájukba,mert nagyon fújt a szél és féltem hogy útközben kap a v ihar...de csak hazaértem,igaz majd kiesett a tüdőm,úgy igyekeztem,csurom vizes volt a hátam...de nem az esőtől...szerencsére már megadták a meleg vizet ,jót fürödtem...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?