Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szuperül néznek ki ezek az edények! Én sem tudtam volna otthagyni, annyira tetszenek! Hsználd őket jó sokáig!..és főzzél benne nagyon finomakat!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Szuperül néznek ki ezek az edények! Én sem tudtam volna otthagyni, annyira tetszenek! Hsználd őket jó sokáig!..és főzzél benne nagyon finomakat!
Köszönöm szépen Ilona!Végül is szoritottam nekik helyet a szekrényben,nem dobtam ki semmit.
Nagyon szép húsos csontokat kaptam,nagyon olcsón,jó sokat befőzök a levesbe.
Maradék húsvéti sonka a bab közt landolt
Bepácoltam két szelet tarját
Burgonya krokettel és csalamádéval ebédeltük
Ancsa!
Tehát mégsem dobtál ki edényt a régiekből? ... Persze, ha van még helye, akkor hagyjad is meg, lehet, hogy tudod még használni. 
Na ezekből a húsos csontokból majd nagyon finom levesetek lesz! A bableves is jó erős lett a sonkával együtt! Nagyon gusztán tálaltad az ebédet! ![]()
Nálam valami különleges készül....

Hú ez izgalmas! Szépen kel a tészta! ... Abban a zacskóban mi az a bordó színű valami? 
áfonyás vaj...most vágtam ki a szemétbe az egészet..hajtogatni kellett a tésztát a vajjal,nem kelt tészta ,leveles vajas kellett volna legyen,de ellágyult,kiszakadt és egy lila pacsmag lett belőle...na ennek ennyi...
Ó nagyon sajnálom!... Pedig olyan szép ezen a képen a tészta! Áfonyás vajat én még nem készítettem soha... de az áfonyát és a vajat is sajnálnám kidobni.... 
a tészta jó lett,de a vajat bele kellett csomagolni kinyújtani,hajtogatni...aztán minenhol kibújt ,minden mázgás lett,meg lila az áfonyától a tészta szétszakadt,úgyhogy nem volt más választásom...ki kellett dobnom..
Sajnálom, hogy így jártál... Na és nincs is kedved már más finomságot összedobni még? ... Vagy inkább pihensz Te is? 
de most hűlnek a kiflijeim,csak sütöttem,de kakaóval... ![]()

Kakaós-cukros kiflik,finomak,már be is faltunk belőlük,tejjel.
Tudtam! ... Akár nyerhettem is volna, ha fogadok valakivel! 
Igazán guszták! Ezek is nagyon finomak lehetnek. Egészségetekre! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?