Válasz: Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG
Reggel az anya ébreszti a gyerekét:
- Kelj fel, fiam, az iskolába kell menned!
- De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni!
- Mondj két okot, miért ne kellene menned?
- Először is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak.
- Ezek csak kifogások, indulj már!
- Mondj két okot, miért kellene mennem!
- Először is: 47 éves vagy. Másodszor: te vagy az igazgató!
Két barát beszélget újév után:
- A csajom egy kis házban a hegyek közt, kettesben akart szilveszterezni, én viszont bulizni akartam.
Így aztán egy hatalmasat buliztam, persze nélküle. Volt jó zene, jó társaság, jó pia, meg minden!
És te hol szilvesztereztél?
- Én? ... Egy kis házban a hegyek közt..
Számítógépes ügyfélszolgálaton:
Ügyfél: Elromlott a gép, nem mutat semmit!
Hotline: Mit lát a képernyőn?
Ügyfél: Abszolút semmit!
Hotline: Nincs ott sem egy ikon, sem egy kurzor?
Ügyfél: Nincs, egyedül vagyok az irodában....
Milyen a számítógépes szépségápolás?
- Átküldök neked egy kiló bájt!
Az óvónő megkérdi Pistikétől:
- Tudod-e, miért kel ki a kiscsirke a tojásból?
- Mert fél, hogy őt is megfőzik!
- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod?
- Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról! ...
A tízéves, számítógép mániás kisfiút elviszi az édesanyja az orvoshoz, mert magas a láza, és igencsak csúnyán köhög. Mikor kijönnek a rendelőből, az anyuka így szól a fiúhoz:
- A doktor bácsi azt mondta, hogy összeszedtél valami vírust.
-Hűha, akkor engem is újra kell installálni?
Bizony, mindenkinek kell egy hely, ahol jól érzi magát...
Na ez meg az ő helye? ![]()

A házaló ügynök magyarázza fiatalabb kollégájának:
- Minden üzletkötés sikere azon múlik, hogy amikor ajtót nyit a háziasszony, mi az az öt szó, amit mondasz neki!
- Igen? ... És Te mit szoktál mondani?
- Én azt, hogy: "Kisasszony, itthon van az édesanyja?"
- Honnan tudja egy idegen, hogy valakik házasok?
- Szerintem csak kitalálni lehet, pl. ha mindketten ugyanazzal a gyerekkel ordítoznak (Dénes, 8 éves)
- Szerinted mi a közös a szüleidben?
- Egyikük sem akar több gyereket. (Lilla, 8 éves)
- Mint csinálnak az emberek a randevún?
- A randi azért van, hogy jól érezzük magunkat, és hogy megismerjük egymást. Meg a fiúk is tudnak mondani valamit, ha elég sokáig hallgatsz. (Yvette, 8 éves)
- Az első randin csak hazugságokat mondanak, ettől érdekesebbnek tűnnek, és másodszor is találkozni akarnak. (Márta, 10 éves)
- Mikor szabad megcsókolni valakit?
- Ha gazdag. (Pál, 7 éves)
- A törvény szerint 18 éves korodig várni kell, ezzel nem packáznék. (Misi, 7 éves)
- Házasnak vagy egyedülállónak jobb lenni?
- A nagyon okos nők voltak biztos azok, akik elkezdték támogatni, hogy nem mennek férjhez. (Elin, 8 éves)
- A lányoknak jobb egyedülállónak lenni, de a fiúknak nem. A fiúknak kell valaki, aki takarít utánuk. (Anita, 9 éves)
- Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit jobban szeret önmagánál. Szerintem ez nem lehet túl könnyű. (Ellen, 7 éves)
- Az együttélés és a házasság majdnem ugyanaz, kivéve hogy az egyik önkéntes, a másik meg kötelező. (Siri, 7 éves)
- ... És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más, ezért azt válaszoljuk: akarom. (Emil, 7 éves)
- Hogyan működhet egy házasság?
- Mondd a feleségednek, hogy jól néz ki, akkor is, ha ronda, mint egy busz. (Ricsi, 10 éves)
- Milyen nőnek lenni?
- Manapság sokkal könnyebb nőnek lenni. Régen máglyán égették el őket. (Benedict, 5 éves)
- Mi a különbség az apa és a férj között?
- A férj az tulajdonképpen hasonló dolog, mint az apa, csak kicsit többe kerül. (Nelly, 5 éves)
- A szememet apukámtól örököltem, a hajamat pedig anyukámtól. A téli dzsekimet pedig a szomszédtól. (Sylvia, 7 éves)
- Hogy állsz a testvéreddel?
- A testvérét az ember utálja is meg imádja is. A testvér az egy olyan iszonyú kedves seggfej. (Filipp, 7 éves)
- Miért fontos a család?
- Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol, és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja. (Eva, 6 éves)
- Ha mindenki időben hazaér, családi vacsora van. Ha nem, legtöbbször csak zacskós leves. (Gustav, 6 éves)
- Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz. Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej. (Tony, 6 éves)
Talán horkol is... ő meg hallgatja... aranyos páros így!

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Minden ami HUMOR és VIDÁMSÁG