Válasz: Mi újság Ancsánál?
Hú de jó fotókat készítettél ma is a cicáidról! Nagyon tetszik mindegyik! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Hú de jó fotókat készítettél ma is a cicáidról! Nagyon tetszik mindegyik! ![]()

Első sorban ezt a csuporkát hozom,nagyon megtetszett,magamnak vettem teázni,kezet lehet fogni vele! ![]()

Aztán ennek nagyon örülök,mert minden irányba állitható és négy féle sütemény is készithető egyszerre,különböző feltétekkel,vagy pedig pizza is akár!

Mivel tavaly kipróbáltam a Stollent és izlett is nekünk,most nagyon örültem,hogy sikerült egy ilyen stollensütő formát is vennem!

Mércés poharak és ez az inox tál,amihez szita tető tartozik,még nem tudom pontosan hogy használandó?

És itt a lépegető gép,a macskák rögtön leellenőrizték ,mi lehet?
Ancsa!
Míg mi megvacsoráztunk, Te meghoztad a kért képeket, köszi! ![]()
Nagyon tetszik az a kézfogós pohár!... Még nem, is láttam ilyent! Szuper jó az az állítható süti sütőd is. Érdekes az inox tál is.. ha pl. tésztát főznél benne, csak megfordítod, és kicsöpög a víz a lyukakon...
A lépegetőgépre felfigyeltek a cicák.. ezt persze sejtettem, ha meglátják. Nagyon érdeklődőek! ![]()

Ma nagyon későn fogtam hozzá a dolgaimhoz,soká jöttünk a vásárlásból,még a szüleimhez is be kellett menni ugye a káposztáért,meg elvittük amit vásároltunk nekik is!
Igy előbb a húsokkal kezdtem,a pisztráng filét besóztam,a tarját bepácoltam és bekevertem a káposztának a tölteléket!
Megtöltöttem a kápit,odatettem főni,addig sütöttem a halat és pucoltam a krumplit,készen is lett,a kapros püré a sült pisztránggal.
Utoljára sütöttem a tarját,most ebédelek,mig hűl a krémem a sütibe!
Ancsa!
Most látom, hogy mennyi finomságot készítettél ma! Nagyon guszta a tálalás, váljék egészségedre a finom ebéd! ![]()

Beteszem már ide ide,is ha annyira bajdara voltam,hogy a Társalgásba tettem a sütit.Csokikrémes-grillázsos sütemény!
Poci és Bitta most már egyre többet vannak kinn,tegnap nagyon élvezték a jó időt!

Megvágtam a sütit!
Ancsa!
Milyen szépek a cicusok! ... De jó is lesz nekik, ha már ideér a jobb idő, sokkal jobban fogják érezni magukat, leköti majd őket, amit a balkonról kukkolhatnak! . De látom, hogy Bitta közben Pocit is szemmel tartja! ![]()
Gyönyörűen mutat szelve a sütid! ![]()
Bitta úgy kifáradt tegnap egész nap kinn volt,nem aludt,hogy este bemászott a kosarába,csak hajnali négy fél 5 fele jött oda az ágyhoz! ![]()

Ilyen húsvéti kiszúrókat vettem a Lidl-ben,egy sodrófában voltak,akciósan.
Ancsa!
Az jó, ha ennyire lefoglalja a figyelmét Bittának a kint töltött idő a balkonon... Így tényleg elfárad, és éjszaka nyugodtan pihenhettek. ![]()
Nagyon tetszenek ezek a kiszúrók! Akkor húsvétra sokféle formájú sütiket készíthetsz majd velük! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?