Válasz: Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Jaj de imádom én is így a tökfőzeléket pörivel!... Na most meg ezt kívántam meg! De egyik fiam sem eszi meg, csak mi 2-en a férjemmel... na majd a jövő hét elejére beiktatom! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Ancsa!
Jaj de imádom én is így a tökfőzeléket pörivel!... Na most meg ezt kívántam meg! De egyik fiam sem eszi meg, csak mi 2-en a férjemmel... na majd a jövő hét elejére beiktatom! ![]()

Ebédeltem finom köménymagos tojáslevest,sok sok fokhagymás krutonnal.Nagyon jól esett,most nem is tudok mást is enni hirtelen.

Kicsibitta igy gyógyitott mióta beteg voltam,minden nap felkérezkedett az ölembe és bújt,dorombolt,aludt az ölemben.ma az ágyra feküdt aludni,ezek szerint meggyógyultam!:D
Ancsa!
Egészségedre a finom levest! ![]()
Bitta most nagyon hozzászokott a jelenlétedhez... Még nem is sejti, hogy holnaptól ez nem így lesz... De a jelek azt mutatják, hogy tényleg rendben vagy?
![]()
Igen,jól érzem magam,nem köhögök,nem fáj a mellkasom,a légcsövem sem,ha eszem is erősödöm.A leves jól esett,mindjárt folytatom a sült kolbásszal ,krumplival,csak nem akartam hirtelen enni annyit..napok óta alig volt bennem valami,nem lenne jó már meg gyomorrontást kapni.
Ancsa!
Igazad van... Különben is jobb, ha többször eszünk keveset... majd rendbe jössz szépen... Csak már lenne Péntek! ![]()
Először is reggeli!Végre a megszokott időben vagyok éhes,szendvicset kentem,Piros Arannyal,nagyon szeretem!
Étvágygerjesztő a reggelid!
... Jó étvágyat kívánok hozzá! Én is éhes lettem most! ![]()

Óriás fahéjas csiga(cinnabon)
45 deka liszt,fél kocka élesztő,két tojás,2 deci meleg viz,10 deka porcukor,csipet só,kis mézeskalács fűszerkeverék,10 deka puha vaj.Összegyúrjuk,hagyjuk megkelni letakarva!nem gyúrjuk át,csak kisodorjuk,olvasztott vajjal megkenjük jól megszórjuk fahéjas barnacukorral,feltekerjük.felvágjuk csigákba,vajazott formába tesszük,a maradék vajjal még meglocsoljuk.Hagyjuk megkelni.
Forró sütőbe toljuk,180 fokon kb 25-30 percig sütjük.Porcukrot pici tejjel vagy tejszinnel kikavarunk és lecsorgatjuk a csigákat még forrón.szórhatunk rá,csokiforgácsot,vagy darabolt diót,mogyorót.
... Húúú, micsoda finomság készült a konyhádban Ancsa! Nagyon guszta lett! Most szívesen letörnék a széléből egy szeletkét! ![]()
Én még igy melegen nem merem enni,megvárom mig kihűl!
Én is megvárnám, de gondolom, hogy mire hozzájuthatnék, már nem is lenne meleg! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?