Válasz: Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Margitka.
Köszi,most nézzük.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom
Margitka.
Köszi,most nézzük.
Lia!
Remélem, hogy tetszett a kiválasztott film!... Gondolom, hogy a "Sohasem ártok" címűt néztétek meg, ugye!
Most berakom a tegnapi film címét is. Ezt is lementette előzőleg a férjem a netről a külső tárhelyére, és onnan választottuk estére tegnap.
Itt az ismertető: Hét élet
Margitka.
Igen azt néztük meg,nagyon elgondolkodtató fílm.
Amint lesz idő megnézzük amit ma tettél be.
Lia!
A "Hét élet" című filmnél amilyen nehézkesen kezdődik, annyira érdekes, és megható lesz a vége... Az elején kell hozzá egy kis türelem... De nem bántuk meg, hogy megnéztük
Ma egy angol-amerikai kalandfilmet néztünk meg délután A port .hu-n erről is olvashattok: Az utolsó völgy
Mi innen töltöttük le: Az utolsó völgy
Margitka.
Köszi hogy így felteszed a filmeket,könnyebben megtalálom.
Lia!
Most, amikor kint nem lehet még dolgozni, bizony délutánonként, de akár esténként is inkább olyan filmet nézünk, amit letöltünk előzőleg, és akkor szépen végig lehet nézni a filmet. Este a tegnap a társalgásban említett filmet néztük meg mi is. Nekünk is tetszett. Ide is berakom, hátha más is megnézné még. Először egy rövid ismertető a port.hu-ról: Fekete pillangó
A videó a YouTube-ról: Fekete pillangó teljes film 2017
(Bevallom, hogy én nem ismertem rá Antonio Banderasra... fiatalabb kori filmekben láttam utoljára...)
Akkor még ma délután amit láttunk, és tetszett is. Itt az ismertető róla a port.hu-ról: Az igazság ára
Ez egy magyarul beszélő amerikai krimi...
A videó a YouTube-n fent van jelenleg: Az igazság ára
Ha nevetni akartok sokat, akkor ezt is megnézhetitek alkalomadtán:
PORT.hu-n ismertető: Ez egy magyarul beszélő francia vígjáték. Címe: Hullajó hullajelölt
A videót innen töltöttük le, még nézhető: Hullajó Hullajelölt
Most, hogy "A mai napon..." topikban is emlékezhetünk Chalie Chaplin-re, eszembe jutott, hogy nem is olyan régen megnéztük az életrajzi filmjét is. Ezt is csak ajánlani tudom, hogy majd nézzétek meg.
Itt olvashattok Chaplin életéről,ami egy magyarul beszélő, amerikai-angol filmdrámában látható majd a videón: Chaplin
Itt a videó: Chaplin (1992)
Akkor én még most be is rakom az ismertetőt a filmről, amit Ilona ajánlott ma délután.
Itt az ismertető: Halálos út ... Tényleg izgalmas, jó film, megnéztük, most lett vége.
A YouTube-ról a videó: Halálos út 2012
Mi eddig egy nagyon megrázó filmet néztünk... Mégpedig egy magyarul beszélő, amerikai filmdrámát. Ismertető a port.hu-ról: a film címe: Lorenzo olaja
A videó pedig a YuoTube-ról megtekinthető, mi is onnét néztük meg: Íme: Lorenzo olaja
A filmben a főszereplő: Nick Nolte amerikai színész, aki holnap lesz éppen 77 éves, majd reggel berakom "A mai napon ..." topikba.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Ötlet... ezt a filmet ajánlom