Válasz: Kertek és virágok
Margitka!
Gyönyörű képek,régen lehetett hasonlókat látni.
Na most újra elő lehet venni a korit.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Margitka!
Gyönyörű képek,régen lehetett hasonlókat látni.
Na most újra elő lehet venni a korit.
Lia!
Elő is vettük... mindjárt rakok be képeket az "Itt jártunk..." topikba, mert ott voltunk Velencén. Nagyon szép tükörsima volt a jég, és rengetegen voltak. ![]()
Margitka!
Most látom,hogy ide is milyen szuper képeket hoztál! Gyönyűek a fák! Itt a kis patakban lehetet is korizni a gyerekeknek mikor kicsik voltak! Nem is voltak messze!
Ilona!
Igen, mi is éppen ma beszélgettünk erről a férjemmel.. Nagyon ritkán van ám ilyen hideg idő, amikor be tud fagyni a patak... mert lassabban fagy, mint az állóvíz... ![]()
Végre havazik!!!... Igen, én nagyon vártam már! Imádom nézni a hatalmas hópelyheket, amik most hullanak! 
A 6 méter magas bambusznád sem bírta tovább megtartani, és ráhajol a pingpongasztalra:

A kert végében folyó patak tetején ugyan most folyik a víz, de alatta jég van... Ha újra jön a hideg, akkor talán vasárnap újra rámehetünk korizni:

A terasztól is készítettem fotót az udvarról, azóta folyamatosan hull a hó:

Bizony szép látvány a havas kerted Margitka és a kis patak...hangulatos!
Gyönyörű.
Mennyi hóóóó!
Olyan egész napos szürke, ködös idő van nálunk... De nem tudtam ellenállni ebéd előtt, hogy a bokrokon és a fák tetején megmaradt zúzmarát meg ne örökítsem:

Margitka!
Szép képeket hoztál a kertről! Itt is hasonló a helyzet, szürke, ködös, nyirkos idő van egész nap.
Hoztam egy kis tavaszt:
Lia!
Csodálatos képeket hoztál! De jó is volt végignézegetni!
... Látom, hogy az egyik képen kukucskáltak a fiúk! Remélem, hogy majd hozol az Itt jártunkba közelebbi képet is Róluk!

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok