Válasz: Kertek és virágok
Lia!
Ó de csodaszépek a rózsák! Ennyi együtt+! Nem is csodálom, ha mások is csak dicsérgetik sorra! 
Igazán gyönyörűek a virágaid a lépcső mellett is, és amit kaptál az önkormányzattól, azok is szépségesek! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Lia!
Ó de csodaszépek a rózsák! Ennyi együtt+! Nem is csodálom, ha mások is csak dicsérgetik sorra! 
Igazán gyönyörűek a virágaid a lépcső mellett is, és amit kaptál az önkormányzattól, azok is szépségesek! ![]()
Micsoda finom illat lehet nálatok, akkor lesz az idén füge bőven.
Margitka.
Szépen haladtatok, jó nagy munkában voltatok.
Na ez nem könnyű munka,a betonozás sem,meg az ásás sem...és kapu is lesz rajta?
Na persze érzek is egy kis izomlázat.... de majd fokozatosan bemozgom...
Igen, lesz kapu is a két telek között, ami régen volt nekünk, az tökéletesen megfelel. Na és van egy kis járda is tőlünk, oda is teszünk 1 kis ajtót... ez volt a bejárati kapuajtónk valamikor... Bármikor esne az eső, soha nem kell sárban átmenni, mert tőlünk is járólapról lépünk a járdára. 
Ancsa!
Látom, hogy a macskád hamar birtokba vette az új helyet! Igazán mutatósak együtt! ![]()
Igazán hangulatos az udvarotok! Nekem nagyon tetszik! 
Az még most fejjel lefele áll,Laci felragasztotta a talapzatot,annak állni kell 72 órát,majd aztán állítjuk fel,ma délután lejárt az idő,de nagyon felhős várjuk essen az eső.
Ja!... akkor tévedtem... Mindenképpen fotózzad majd le, ha már lehet! 
Ide hozzánk is jósoltak mára esőt, reggel eléggé felhős volt itt, aztán nagyon szép időnk lett... Most újra borús, és már sötétedik is.. Kíváncsi leszek, hogy mikor jön meg az a a beígért eső... amit én annyira nem várok, bár a kertnek azért mehetne...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok