Válasz: Kertek és virágok
Szia Margitka!
Nagyon szép lett az udvar reggelre, gyönyörű látvány! Jó ránézni a fák is annyira szépek lettek!
Nagyon jók a hóemberek, jól tettétek, hogy készült! Nagyon jól nézel ki!
Ilona!
Köszi! ... Tegnap a fiam is fotózott a kertben. Neki is tetszettek a havas fák, és bokrok:
Jó sok csipkebogyó van még a kerítés szélén lévő vadrózsabokrokon. Lehet, hogy holnap szedek is le róla. Finom lenne a teába áztatva.
Teljesen virágba vannak borulva a mogyoróbokrok... ezekből nem lesz termés... majd a következőkből, ha lesznek...
A rozmaringbokor is szép a hó között. Jó lenne, ha meg is maradna... Kettőt hoztunk még annak idején anyukámból kis virágcserépben... Ő bujtatta még le a földbe mindegyiket... sajnbos már az egyik tönkrement... Ez viszont már szép nagy.
Már jó régen voltunk a férjemmel egy régi fórumozónknál, Rágókáéknál, akitől 2 darab kis citromfát is kaptunk. A kisebbik megmaradt, de már jó nagy. Na most először nem csak levelek, hanem virágok is megjelentek rajta! ... Nagyon kíváncsiak leszünk, hogy fog-e majd az idén már teremni?
Lefotóztam, talán lehet látni:
Margitka!
Nagyon szépek a tavaszi virágok! De jó rájuk nézni már!
Már tegnap késő délután jöttek a sötét felhők, meg is örökítettem:
De gondoltam, hogy éjjel tőlem eshet az eső, csak ma ne legyen, mert mosni akartam... Aztán ma jó korán kimostam, de a bizonytalan idő miatt csak a teraszra mertem kiteregetni. Eddig szépen száradtak a ruhák, nem volt semmi eső sem, de a hóbortós felhővonulások miatt hagytam a ruhákat a teraszon... Időnként még a szél is megmozgatta.. Közben szép napsütés is volt, de mivel csak rövid ideig, hát nem vittem le az udvarra a ruhákat a szárítókötelekre... Még teljesen nem száradtak meg, de most megint nagyon sötét felhők közelednek...
Na amíg nem esik, még hagyon kint, de ha hűvösödne, akkor behozom majd mindet...