Válasz: Kertek és virágok
Csodaszép télen-nyáron Nálatok!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Csodaszép télen-nyáron Nálatok!
Nálatok hó volt ma reggelre Margitkám?
Itt sajnos valamilyen ónos eső féle esett az éjszaka és kora reggel, mint a tükör olyan az udvaron a beton és kint az út, a járda...Fölszórtam fahamuval, nehogy valaki elessen.
Ancsa,
neked egy igazi kertészeted van! Milyen aranyoska a diófád:)
És a saláta az közönséges fejessaláta volt? A fotón nem úgy látom, milyen fajta? Vagy talán jégsaláta?
Ja a diófám meg van,de a saláta már elfogyott,leszedtem a friss leveleket többet nem hajtott,kidobtam!Nem tudom olyan fodros a levele!
Azóta már elolvadt a hó,de szép lehetett.
Kati!
Sajnos csak pénteken volt hó nálunk, de mi a férjemmel annyira örültünk neki, amikor reggel 6 órakor megláttam, hogy sűrűn, és nagy pelyhekben hull a hó! ... Legalább annyira örültem, mint a gyerekek! ... Húztam be a férjemet a fürdőszobába az ablakhoz, aztán át szembe az utca felőli kis szobába, csodás látvány volt!... De csak 1 napig tartott... 
Lia!
Egy kevés azért ott is hullott, vagy nem jól emlékszem? ... Zsorbor is örült volna, ha látja, igaz? 
Margitka.
Itt is gyorsan elolvadt,Zsomborék a teraszukon építettek is egy pici hóembert,de az is rövid életű volt.
Lia!
Ugye, hogy mennyire tudnak a gyerekek örülni a hónak! ... Nem fotózták a mini hóembert? ... én mindig meg szoktam örökíteni... 
Nem tudtam fotózni mert csak mesélte Zsombor én nem is láttam sajnos.
Na majd a következőt! ... Még csak ezután kezdődik a tél!... Remélhetőleg hó is lesz! ![]()
Amikor kezdett sötétedni, bekapcsoltam az udvarban is a fényeket, mert olyan szép kinézni a konyha ablakán a sötét konyhából ilyenkor... A férjem szekál is miatta, hogy nem látja ezt senki... de mondtam Neki, hogy ez magunk örömére van:

Most jutott eszembe, hogy Katival emlegettük a fotózást... Én a reggeli után meg is örökítettem, hogy milyenek voltak ma még a fák a kertben... Sajnáltam is, hogy tegnap nem fotóztam...akkor mesésebbek voltak!... azért megmutatom:
Távolról:

Na és közelebbről:

A kertünk végén vagy egy kis patak, ami mára teljesen befagyott... Amikor kicsik voltak a gyerekek itt szoktak korizni...

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok