Válasz: Kertek és virágok
Margitka.
Nálunk is hasonló mennyiség esett, de most süt a nap, lehet nem is marad meg sokáig.
Kimentünk egy kicsit a kertbe, mert gyönyörű napsütés volt, de nem maradtunk kint még 10 percig sem, mert nagyon erős szél fúj... Megnéztem, amikor bejöttem, hogy-4 fok van kint árnyékban... De sokkal hidegebbnek éreztük a levegőt... Ezért be is jöttünk, meg eléggé csúszós is a hó alatt, és a hó nagyon vékony csak. Olvadni mondjuk nem tud ebben a hidegben... de lépegetni is veszélyes...
Aztán egyet szellőztettünk a nappaliban, és maradunk idebent.
De még pár fotó erejéig kiléptem, mert láttam, hogy milyen gyorsan jönnek a sötét felhők... Aztán megnéztem az Időképet, és látom, hogy egyre több helyen havazik már az országban...
Margitka.
Hú de szépek már a palántáitok, mi még csa 1 hete vetettük el a magokat.
Lia!
Talán egy kicsit korán is vetettük el a magokat.... Már túl nagyok, és nehezen is viselik az átültetést... De reméljük, hogy újra erőre kapnak majd! A paprikák is kibújtak, és növekednek, azok körülbelül 5 cm-esek... ![]()
.
.
Lefotóztam most az ablakunkban a paprika palántákat is:
Itt talán jobban látszik a maradék paradicsompalánták és a paprikák méreteinek a különbsége...
Margitka!
Szép lett a tavacska. Télen is benne vannak a halak? Ez a hal nemcsak az akváriumba való?
Ilona!
Ezek a halak télen is kint telelnek, ha nem fagy be teljesen a tó, megmaradnak.. akkor nem kell bevinni hordóba a pincébe a halakat.. az elmúlt tél bizony alkalmas volt a kint maradásra. ![]()