Válasz: Kertek és virágok
Margitka!
Gyönyörűek még a virágok, itt a nagy gépen látom a képeket, itt a firefoxot használom.
Megnéztem most a telefonon, ott is látom a firefoxal a képeket, de ha a chromot használom úgy nem látom a képeket.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok
Margitka!
Gyönyörűek még a virágok, itt a nagy gépen látom a képeket, itt a firefoxot használom.
Megnéztem most a telefonon, ott is látom a firefoxal a képeket, de ha a chromot használom úgy nem látom a képeket.
Lia!
Igen, még lehet gyönyörködni a virágokban, míg nem jön a fagy... ![]()
Épp most írtam a társalgásban, hogy:
"Este a fiam még megnézte a böngészőkben, hogy mi a helyzet a képekkel, és megállapította, hogy egyedül a Chrome nem jeleníti meg automatikusan... nekem is csak azért, mert Ő beállította erre... Ő az én webmesterem, időnként frissít, és ellenőriz...
"
Lia!
Ó de hangulatos! Nagyon tetszik nekem is!
... Most aztán oda kell figyelni arra, hogy mindig legyen valami az etetőkben, mert nagyon oda fognak szokni! Aranyosak lehetnek! ![]()
Márciusban kaptam a nagy fiamtól egy fehér cikláment, aztán nyáron ezt is kiraktam a kertbe a terasz mellé a páfrányok árnyékba... Most késő ősszel a fagyok előtt behoztam az előző évivel együtt. Na és nagy örömömre a fehér telis-tele lett bimbókkal, és már 3 darab ki is nyílott rajta. Most is a konyhaablakba tettem, mert ott szerette a helyét, amikor idebent volt.
Íme:
Margitka.
Sok szép bimbót hoz a ciklámened szereti a helyét.
Nagyon szép, a meleg szobából jó nézegetni. ![]()
Most megint kedvet kapott a fiam is a fotózáshoz, de sok ideje nem volt, hiszen dolgoznia kell... ezért csak a szobája ablakából készített pár képet lazításképp. A fákon a zúzmarát akarta Ő is megörökíteni.

Ez a diófa teteje, ami körülbelül 25-30 méterre van a házunktól.

Ez kicsit később készült ugyanott...

Közelebbről a fán egy galamb, ami szintén az ablakból lett fotózva... Itt a finom zúzmara is jobban látszik!

Itt pedig az ablaka előtti nyírfán fotózta le a zúzmarát.
Na és ez is a nyírfa... nekem nagyon tetszenek a fotói, ezért megosztom Veletek! ![]()
Csoda szép fotók, ügyes a fotós.
Szia Margitka!
Nagyon szép fotókat hoztál! Gyönyörű a kert ezzel a zúzmarával!
Milyen jó kinézel az ablakon és látod a fiad házát! Szép környezetben lesz, tiszta liget az egész!
Lia!
Most azért csak sietősen fotózott a fiam, azért jobbakat is tud, ha van ideje... 
Ilona!
Én is mindig mondom a fiamnak, hogy könnyebben eljutok majd hozzá, nem kell öltözni sem ha ott akarok lenni. ![]()
De Pest ugye azért messze van... Gáborral ritkán találkozunk ott... Még az a szerencse, hogy telefonon mindig beszélünk, és Ők azért közbe-közbe befutnak hozzánk...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok