Válasz: Kertek és virágok

Kert híján, a balkonomról...
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok

Kert híján, a balkonomról...
Ancsa!
Csodálatosak ezek a fotók!
... Akár az "Én fotóztam" topikba is berakhattad volna! De itt is jó nézegetni! Nagyon jó a géped, tényleg szuper fotók készülnek vele! ... 
Margitka,ezek a telómmal készültek,mind! ![]()
Nekünk ezt a 2 személyes napozót hozta a nyuszi... a férjem rendelte meg a neten. A múlt héten vasárnap tettük ki. Nagyon kényelmes, de még nem igazán volt időnk pihenni benne...

A tetejét lehet állítani a nap ellenében...
Margitka.
Szépen alakul a kertetek,talán éjjel ott is volt eső.
Az a napozó ágy szuper,pihenjetek rajta sokat.
Ancsa.
Csodás képeket készítettél.
Hű nagyon jó a napozó,használjátok egészséggel!
Nagyon tetszik az erdei fenyőnk így a tobozokkal a tetején:

A normand fenyőn is sok toboz van. Sikerült egy galambbal megörökíteni a tetején:

Szépek a fenyők,aranyos a galamb a tetején. ![]()
Lefotóztam pénteken a diófát is... Már kezd levelesedni, kicsi diócskákat is látok raj... Nagyon kíváncsi leszek, hogy az idén egészséges lesz-e a termés? ... Tavaly szinte 100 %-ig beteg volt az egész diótermés... nem győztük elégetni, eltüntetni, hogy ne fertőzze meg a fát...
Most ilyen a fa:

A sárgabarackfán is mutatkozik valamennyi barack... pedig már ősszel ki akartuk vágni, hogy annyira beteg a fa... aztán, hogy elkezdett tavasszal újra levelesedni, bár kevés a levél rajta, de virágba borult... és már nőnek a kis barackok is... sajnáltuk így kivágni.. nem tudjuk, hogy meddig maradhat még meg....

Az idén úgy néz ki, hogy megint lesz bőven cseresznyeszilva is:

A körtefán is van már kis körte... ehetnek majd idén is a fiúk...

Most úgy mutatkozik, hogy a meggyfán is lesz termés. Itt közelről egyik ág:

Jó időjárás volt most minden gyümölcsre,nem jött fagy a virágokra,reméljük lesz bőven minden!
Jó sok tárkony van már a kertben. Ez is évelő fűszernövény, és rendesen elszaporodott. De szeretjük is, sok ételbe rakok belőle! Sőt nyersen a reggeli és uzsonna mellé is finom. Most is ettem belőle az uzsonnához! 

A snidlinget is szinte napi szinten fogyasztjuk. Van belőle egy egész sor... itt például lestyán a másik sor, ugye ami szintén nagyon fontos! ![]()

A piros ribizli bokor is beindult, az idén is lesz egy kevés gyümölcs rajta a fiúknak:

Még ősszel lett ide 5 sor fokhagyma elduggatva. Most már ilyen nagy, szedegethető is:

Margit2 fóruma → Margit2 forum → Kertek és virágok