Válasz: KEDVENCEK
Margitka.
Nagyon sok szeretettel köszöntöm édesanyádat,még nagyon sok boldog évet töltsetek el együtt,jó egészségben.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Margitka.
Nagyon sok szeretettel köszöntöm édesanyádat,még nagyon sok boldog évet töltsetek el együtt,jó egészségben.
Ancsa, Ilona, Lia!
Köszönöm szépen mindnyájatoknak a jó kívánságokat anyukám nevében is.
Sikeres horgászat:
Lia!
De jó ez a fotó! ... Szinte beszél a kép! Nagyon aranyosak együtt a Papa és Zsombor! Köszi, hogy megmutattad!
Zsombor nem sajnálta, hogy visszadobták a halakat a vízbe?
Elakarta hozni,de rábeszélték hogy inkább ne.Itt ki kell fizetni a halat,nem sok értelme lett volna hazahozni a kicsiket,ha nagyobb lett volna akkor elhozták volna.
Aha, értem... Pedig hogy örült neki! ... Na majd legközelebb!
Dávid szülinapja,7 éves lett:
Így mentek halloweenezni,csokit vagy csalunk,ez egy hagyomány ott.Csokit gyűjtenek,beöltöznek.
Dávid nagyon szereti harry pottert,itthon elkészítettem a díszeket,sajnos a repülőutat nagyon nem bírták.
Zsombor névnapi tortája,somlói torta nagyon finom volt:
Juj de szép az a somlói torta,elfogadnám!Boldog szülinapot a két lurkónak!
Lia!
De jó képeket hoztál ide is! Köszi!
A torták nagyon jól sikerültek, örömet szereztél mindkét unokádnak!
Nagyon sok boldog születésnapot, és névnapot kívánok még én is Nekik!
Hú de nagyon élvezhetik a gyerekek ezt a halloweenezést!... Aranyosak kifestve! Micsoda új élményekben van ott részük!
Jaj, de nagyon nagyon finom lehet ez a somlói torta, jó, hogy megmutattad szeletben is! ... De most nagyon megkívántam!
Lia!
Nagyon jól sikerültek a torták, igazán ötletesek, nagy örömet szereztél az unokáknak! Ügyes vagy! Boldog születésnapot és névnapot kívánok! Látni, hogy nagyon finomak voltak! másik Most a somlóit meg is kívántam. A másikat milyen krémmel töltötted?
Gyönyörű szép két nagyfiú! Nagyon édesek így együtt ezen a képen! De jól áll ez az arcfestés, ötletes! Most nagy divat lett ez a halloweenezés! Biztosan nagy élményben volt részük!
Ilona.
Dávid tortájában csokikrém volt.
Kaptam képet Leviéktől,megmutatom milyen nagy fiúk már,rohan az idő:
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK