25

Válasz: KEDVENCEK

Jaj nagyon cukiiii,de édes,milyen kis pici mindene!

26

Válasz: KEDVENCEK

Lia! Köszi a fotókat. Nagyon aranyosak az unokák! Ez az egyenruha nagyon jó, itt is jó volna bevezetni! A torta nagyon jól sikerült, biztosan fincsi is volt! Megható ez a kép mikor a saját készítésű ajándékot adja át Levente! Látni hogy jól sikerült minden. Köszi a fotókat.

27

Válasz: KEDVENCEK

Klárika! Tündéri a kis unokád, gyönyörű baba és milyen formás! Az a kis pofika nem tudnám megállni puszi nélkül!

28

Válasz: KEDVENCEK

Hoztam megint egy képet a Nóriról. Bár lehet, hogy meguntok lassan bennünket. De olyan jó nézegetni. Köszi Margitka a segítséget.

http://kepmester.silihost.hu/images/279/8180/00000031.jpg

29

Válasz: KEDVENCEK

Klári!

Szerintem ezt nem lehet megunni!  Tüneményes  a kis unokád! ... Milyen ügyesen tartja már a kis fejecskéjét!  http://margit2.hu/ujforumba/law.gif http://margit2.hu/ujforumba/szeret.gif

30

Válasz: KEDVENCEK

Klári!
Nem lehet megunni,tündéri baba.

31

Válasz: KEDVENCEK

Ezt a videót látni és hallani is kell!!!

Klári unokája, a kis Nóri már aranyosan "beszélget"

32

Válasz: KEDVENCEK

Margitka! Köszönöm megint a segítséget, mi is lenne velem nélküled. Imádom nézegetni a képeiket. Úgy elnézi az ember, hogy hétről hétre mennyit változik egy ilyen pici baba. Tudjátok az a tipikus mondat:miből lesz a csere bogár!

33

Válasz: KEDVENCEK

Klárika!

Tündéri az unokád! Hogy tartja a fejét, nagyon ügyes! A videóról  nem is beszélve!!! Gyönyörű, formás, ügyes, apával igen megértik egymást! Nagyon sokszor megnéztem! Milyen hamar megnőnek,nemrég még a mi unokánk gőgicsélt így! Tessék már itt van a tiéd! Köszi, hogy megmutattad!

34

Válasz: KEDVENCEK

Icukám! Én köszönöm , hogy megnézted. Bizony a kis Ibolya is milyen nagy már.  Én is csak rácsodálkoztam, a multkori képen. Ilyenkor mindig eszembe jut ám a gyerek korom, mikor az ismerősök rám csodálkoztak, mekkora vagyok már és jól megcsipkedték az arcom. Akkor megfogadtam , akár mennyire is felnövök, ezt nem csinálom. De ezt be is tartom.

35

Válasz: KEDVENCEK

Klárikám,
imádni való a kis Nóri, most egy kicsit irigyellek!

36

Válasz: KEDVENCEK

Katikám! Ő is megnő hamar! Sokkal hamarabb, mint én azt szeretném, pedig hogy örül az ember minden centinek és grammnak, és minden szónak amit megtanul.