Válasz: KEDVENCEK
Jaj nagyon cukiiii,de édes,milyen kis pici mindene!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Jaj nagyon cukiiii,de édes,milyen kis pici mindene!
Lia! Köszi a fotókat. Nagyon aranyosak az unokák! Ez az egyenruha nagyon jó, itt is jó volna bevezetni! A torta nagyon jól sikerült, biztosan fincsi is volt! Megható ez a kép mikor a saját készítésű ajándékot adja át Levente! Látni hogy jól sikerült minden. Köszi a fotókat.
Klárika! Tündéri a kis unokád, gyönyörű baba és milyen formás! Az a kis pofika nem tudnám megállni puszi nélkül!
Hoztam megint egy képet a Nóriról. Bár lehet, hogy meguntok lassan bennünket. De olyan jó nézegetni. Köszi Margitka a segítséget.
Klári!
Szerintem ezt nem lehet megunni! Tüneményes a kis unokád! ... Milyen ügyesen tartja már a kis fejecskéjét!
Klári!
Nem lehet megunni,tündéri baba.
Ezt a videót látni és hallani is kell!!!
Margitka! Köszönöm megint a segítséget, mi is lenne velem nélküled. Imádom nézegetni a képeiket. Úgy elnézi az ember, hogy hétről hétre mennyit változik egy ilyen pici baba. Tudjátok az a tipikus mondat:miből lesz a csere bogár!
Klárika!
Tündéri az unokád! Hogy tartja a fejét, nagyon ügyes! A videóról nem is beszélve!!! Gyönyörű, formás, ügyes, apával igen megértik egymást! Nagyon sokszor megnéztem! Milyen hamar megnőnek,nemrég még a mi unokánk gőgicsélt így! Tessék már itt van a tiéd! Köszi, hogy megmutattad!
Icukám! Én köszönöm , hogy megnézted. Bizony a kis Ibolya is milyen nagy már. Én is csak rácsodálkoztam, a multkori képen. Ilyenkor mindig eszembe jut ám a gyerek korom, mikor az ismerősök rám csodálkoztak, mekkora vagyok már és jól megcsipkedték az arcom. Akkor megfogadtam , akár mennyire is felnövök, ezt nem csinálom. De ezt be is tartom.
Klárikám,
imádni való a kis Nóri, most egy kicsit irigyellek!
Katikám! Ő is megnő hamar! Sokkal hamarabb, mint én azt szeretném, pedig hogy örül az ember minden centinek és grammnak, és minden szónak amit megtanul.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK