Válasz: KEDVENCEK
Ez milyen jó fotó,nagyot fognak nevetni rajta ,majd ha Hanna nagyobb lesz!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Ez milyen jó fotó,nagyot fognak nevetni rajta ,majd ha Hanna nagyobb lesz!
Ancsa!
Pont ezt mondta a férjem is, amikor megmutattam, hogy beraktam ezt a fotót! ![]()

Ma reggel ezt a képet küldte elsőnek a fiam a reggeli etetés után, már a karámból. A könyveket is mindennap nézegeti a játékai mellett!
Oltáskor megmérték a rendelőben Hanna súlyát és a hosszúságát is:
Születésekor 2,55 kg és 51 cm volt. Most hétfőn pedig már 9,6 kg és 75 cm! ![]()
Alig, hogy lementettem a képet, már hívtak is! 
Margitka!
Nagyon szépen fejlődik Hanna, érdeklődő nagyon.
Az előző képet még csak most láttam, nagyon jó. ![]()
Lia!
Rengeteg fotót küld Gábor naponta! Én már csak párat válogatok ki, amit időnként berakok ide.... Persze én állandóan nézegetem a képeit, amikor a gépnél ülök...
Aztán meg úgyis láthatjuk naponta legalább egyszer, amikor videóhívás van. 
Szia Margitka!
Ez a cumizásos kép igen tetszik! Szuper lett szerintem, micsoda érték lesz ez ha megnő az unokád!
Ilona!
Ezen a fotón mi is jókat derültünk. Hannát sokat eteti Gábor, így az étteremben is szépen elfogadta a cumisüvegből az etetést! ![]()
Szerintem is jókat nevet majd, ha nagy lesz, hogy együtt ivott apával! ![]()

Tegnap reggel jó korán keltünk a férjemmel, így már a második etetés után mehettünk is Törökbálintra az Auchanba.
Ezt a sapit szombaton vettem neki a Pepco-ban... többek között... Annyira cuki benne szerintem! Meg azért is örült Bogi neki, mert fülvédője is van.
Már ragaszkodott a cumihoz... ez akkor kell, ha fárad. De az Auchanban be lehet vinni a kicsiket babakocsiban, ott jól viselkedett. Sok baba is volt kocsiban, megfigyelték egymást!
Mindent nagyon megnézett Hanna... persze ott a sapit és a kis csizmáját levettük róla, mert jó idő van...
Természetesen én sétálgattam Vele az áruházban, míg a többiek vásároltak... Amikor jöttünk ki, már el is aludt. 
Nagyon aranyos az új sapijában és látom szereti is,sok gyerek lehúzza,nem szereti a sapkát!
Ancsa!
Itt már kicsit fáradt volt Hann, ezért is kellett a cumi... Ha úgy érzi, hogy fáradt, Ő maga rakja be a szájába... Különben a sapkát Ő is lekapja a fejéről, de most a kocsiban nem húzta le. ![]()
Sőt a zoknit és a cipőt is lehúzza, nehéz lesz rászoktatni... Le kell kötni a figyelmét, hogy ne húzza le. ![]()
Margitka!
Nagyon aranyos az új sapkában is Hanna, jó az a Pepco, sok szép dolgot lehet venni ott, jó áron.

Hanna ma jó nagyot aludt délelőtt is, nem csak az éjszakát aludta végi.. Írta a fiam, hogy több, mint 3 órát... Látni is, hogy ébredés után van.. de már éhes volt, mert késett az ebéd etetés... itt épp a bolognait eszi, ami a papa készített itt, és jóízűen falalatozta... ezért is vittek belőle haza egy adagot. ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK