Válasz: KEDVENCEK
Lia!
Köszi a fotókat!
Szeretettel gratulálok én is Zsombornak az oklevélhez! Igazán büszkék lehettek Rá! Nagyon nagyfiú már! Milyen aranyosan mutatja az oklevelét!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Lia!
Köszi a fotókat!
Szeretettel gratulálok én is Zsombornak az oklevélhez! Igazán büszkék lehettek Rá! Nagyon nagyfiú már! Milyen aranyosan mutatja az oklevelét!
Ide is ritkán írunk. Igaz, hogy már csak hárman írogatunk a kis fórumban. De azt is látom, hogy még van pár hűséges látogató is rajtunk kívül naponta.
Mivel most a héten csütörtökön és szombaton tudtunk együtt lenni a családdal, természetesen készült pár fotó is.
Itt a szülinaposunk:
Itt pedig a túrázóink Ausztriában a hegymászás előtt:
Lia!
Köszi a fotókat! Nagyon szépen elrendeztétek az udvart, az idő is kedvezett a kintléthez, Veletek volt! Nagyon csinosak voltatok mindnyájan!
Én is meghatódtam, ahogy olvastam, amiket ajándékba kaptatok! A könnyeim is megjelentek!
Nahát ez teljesen cucc lett,ahogy meg vannak az asztalok terítve meg az egész környezet nagyon tetszik!
Az ajándékon én is meghatódtam,főleg,hogy nekem már nincsenek szüleim...
Lia!
Köszi a fotókat!
Nagyon helyesek a srácok! Látni az arcukon, hogy milyen jól érezték magukat!
Szia Margitka!
Valahogy elkerülte a figyelmemet ez az oldal! Ha Liától nem kérdezek rá az esküvői fotókra akkor nem keresgélek. Igaz, hogy a társalgásban néztem visszafelé az oldalakat és ott nem találtam rá. Így véletlenül néztem meg ezt az oldalt is.
Most látom a fiadékat is,k hogy túráztak még tavaly! A társalgásban mintha láttam volna ott is. Nagyon helyesek!
A sógornőd unokája is vagány srác!
Szia Lia!
Köszi a fotókat! Nagyon szép és hangulatos minden az asztal és a díszek szépen el vannak rendezve és a virágok is szépek. Csinosak vagytok együtt! Sok-sok boldogságot kívánok még itt is!
A végén meg az ajándék, hát nekem is kicsalta a könnyeimet! Megható nagyon!
Az unokákon látni, hogy nagyon jól érezték magukat!
Ilona!
Az igaz, hogy a legtöbbet a társalgás topikba írunk. De azért van pár topik még, ahova néha írunk páran.
Például a humoros topikba írtakat se írnám a társalgásba. Meg ugye mindig mutatja a topikoknál a dátum, ha írunk aznap! .. De van úgy, hogy én is csak sietve nézek be mindenhova, ahol az aznapi dátum jelez...
Na ez a rohanó élet... pedig már nyugdíjas is vagyok...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK