Válasz: KEDVENCEK
Lia!
Érdekes ünnepi szokás van odakint. Nektek is különös, és izglmas lehetett mindez... Bár már tavaly is hallottatok erről, igaz?
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Lia!
Érdekes ünnepi szokás van odakint. Nektek is különös, és izglmas lehetett mindez... Bár már tavaly is hallottatok erről, igaz?
Margitka.
Igen,mióta kint vannak 3 éve mindig kint voltunk ilyenkor.Inkább a gyerekeknek való.
Nekem tetszik az a csokigyűjtés,és mit csinálnak a sok összegyűjtött édességgel?Mind megeszik a gyerekek?Nem hiszem hogy túl egészséges dolog!A torta nagyon tetszik,már gondoltam kipróbálom én is,sok fele láttam a neten,ha lesz alkalom,vagy talán majd Karácsonyra,meglátom!
Ma megleptük anyukámat, reggel közöltem Vele, hogy elutazunk hozzá Győrbe. Nagyon örült nekünk. Ebéd után már csak beszélgettünk.
Fecó fiam lefotózott bennünket....
... aztán én is Őket együtt.
Isten éltesse erőben ,egészségben sokáig Anyukádat,olyan aranyos!
Köszi Ancsa!
Hihi, a fiam azt is lefotózta, amikor a fotózás előtt meg kellett fésülni anyut... Itthon vettem észre, amikor letöltöttem a képeket, mert ezt sutyiban csinálta... ugye nem mindegy, hogy mutat azon a fotón!
Margitka!
Nagyon aranyos kis kép rólatok,anyukád nagyon figyelmes,ad a részletekre.
Hoztam képet Leviről,segít papának a csipetkét csinálni a gulyáslevesbe.Bocsánat Margitka,de megint nem tudom megfordítani a képet.
Lia!
Levi nagyon aranyos most is! Az Ő arcocskája is ilyen kedves marad mindig! Látszik, hogy komolyan gondolja a segítést!
Látom ám, hogy a pólóján Messi van, nekem is Ő a kedvencem!
A képet egy picit kisebbre vettem, most már lehet így állítva is berakni!
Köszönöm a segítséget Margitka.
Nagyon szeret segíteni,az iskolába is nagyon dicsérik,olyan jó lelkű,segítőkész kisfiú.
Nagyon szívesen!
Örülök, hogy ott is megkedvelték Levit! Ő mindig is olyan kis jó fiú volt, és az is fog maradni mindig!
Na és már megszerették az ottani légkört Leviék? Szereztek új kis barátokat már?
Nagyon szeretnek ott lenni,sok barátjuk van,közös programok,szülinapokra is sokat hívják Őket.A tanár nénik is nagyon kedvesek,Dávidot is meglátogatták a műtét után,sok osztálytársai is ment látogatóba.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK