Válasz: KEDVENCEK
Valaki azt mondta mintha testvérek lennénk,lett egy húgom.
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Valaki azt mondta mintha testvérek lennénk,lett egy húgom.
Lassan előkerül elveszett családom! Már van fogadott Nagyim is a neten!
Hozok képet a kutyusokról,a kicsinek mindig van valami a szájában,szeret játszani.
Margitka!
Ne haragudj,de nem sikerül megfordítani a képet,de szerettem volna megmutatni őket nektek.Köszi a segítséget.
Lia!
Addig variáltál ezzel a képpel, hogy áthelyezted máshova, és ide rossz cím került... Sajnos nem lehet behozni. Jó lenne, ha fektetve is beraknád a képet, én majd megfordítom, szeretnénk látni!
Na addig kísérleteztem, míg rájöttem, hogy más címen mentetted el. Nem 23, hanem 25 a kép címének a vége!
Nagyon jó ez a kép! Gyönyörűek a kutyusaid! ... De engem is megviccelt a kép, csak úgy tudtam állítva berakni, hogy alul 1 picit levágtam belőle... kétszer kellett lementenem...
Ezek szerint a képmesterben van méret és magassági korlátozás is...
Jaj de cukik,mind a kettő olyan szeretni való!
Lia!
Nagyon szépek ezek a kutyusok! Ezt a beállást! Szép képeket készítettél! Kijönnek egymással ugye?
Ilona.
Szerencsére jól kijönnek egymással,együtt esznek.
Hozom az ide szülinapi képeket,hihetetlen de Dávid is 8 éves lett.Nagy kedvenc a Super Mario,így a torta is így készült,csoki krémmel,az oldala Kit-kat csoki,mert kint egyszerűbb így díszíteni.
Dávidnak már volt iskola,indulás előtt készült közös fotó a nagy testvérrel.
Az idén is volt csokigyűjtés,Dávid így lett kifestve.
A tegnapi névnapi torta Zsombornak.
Lia!
Köszi a fotókat! Tündériek a gyerekek! Nagyon nagyott nőtt már mindegyik! Igen helyesek!
A torták is nagyon jól sikerültek, és milyen finomak is lehettek!
Szia Lia!
Bocsi,hogy csak most érkezem megnézni itt a tortát,már a Facen láttam és irtam is hozzá.szóval ezek mézes lapokból lettek sütve és közte van a krém,ez most nagyon divatos ,már sokaknál láttam,de mondd csak megpuhul és vágható?
Nagyon ötletes és szépen van diszitve,amint látom tetszett is az ünnepeltnek....Jáááj ez a festés megijesztett...igaz ez a lényege,és sok csokit gyűjtött?
Semmi gond Ancsa,nekem sincs mindig időm írogatni.
Nagyon finom lett a torta,féltem tőle de nem kellett volna.Megpuhult másnapra,szépen lehetett szeletelni és a krém is nagyon finom volt benne.Nem nagy adag,el is fogyott akkor este.Sokféle módon tudod díszíteni,tölteni,legközelebb már én is okosabb leszek.A legnehezebb a sablon kivágása volt,utána már ment könnyen.Cream tart néven sok kép van fent a neten,lehet ötletet gyűjteni.
Még díszítettem a tetejét majdnem megettem a maradék apró csokikat.
Ott egész mások a szokások,ott nagy ünnep,járják az utcákat a családok este.
Sok csoki gyűlt össze akkor a gyerekeknek,hozzájuk is jöttek,eligazítottak a fiamék mit kell mondani.Ahol fel van díszítve a ház,
oda becsengetnek.Volt ahol tálcára ki volt rakva a csoki,csak ne csengessenek be.
Ott nincs mikulás,a 24-e sem ünnep,hiába vallásosak,másként ünnepelnek.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK