Válasz: Vendégségben Ilonánál
Ilona!
... Most látom, hogy mennyi finomság készült! Nagyon guszta a tálalás is!
Milyen nagyon szép,elegáns,de ahogy látom nem sok vendég volt!Bizonyára nagyon jól éreztétek Magatokat,kellemesen pihentetek!
Szia Ancsa!
Nagyon sokan voltak, de én akkor fényképeztem mikor még senki sem volt vacsora előtt. Nem akartam a vendégeket fényképezni csak a gyönyörú termet. Megbeszéltem az étterem vezetőjével és mondta hogy vacsora előtt menjek le nyugodtan vagy 10 perccel felkapcsolja a villanyokat és csináljak nyugodtan képeket. Nem akartam akkor mikor tele van az étterem.
Majd hozom a többit is, de valamit elnyomhattam, mert nem tudok a telómról berakni képeket.
Szia Ilona!
Most látom, hogy mennyi képet hoztál Lillafüredről! Szép emlékeket idéz, hiszen mi is jártunk ott, és emlékszem ezekre a helyre!
Csini voltál ott a fotelben!
Mi is úgy szeretünk fotózni, ha nincsenek emberek, mert sokan nem is szeretik, ha véletlenül is lefotózzák idegenek...
Na de most megyek már fürödni, későre jár...
Szia Margitka!
Köszi a dicséretet! Majd hozom a többit is de nem tudom mi van a telefonnal. Biztos vagyok benne, hogy valamit igen elnyomtam.
Most is sok külföldi volt, a múltkor a Dallasból volt a színész/Dodi/ nem tudom a nevét csak a filmben. A felesége is itt volt. Ilyen helyen csak diszkréten lehet egyébként. probléma van belőle.