Válasz: Vendégségben Ilonánál
Szia Ilona!
Már felraktam a receptedet. Igazán tetszik! Ezzel azért nagyon sok munkád volt, ezt megállapítottam újra!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Szia Ilona!
Már felraktam a receptedet. Igazán tetszik! Ezzel azért nagyon sok munkád volt, ezt megállapítottam újra!
Szia Margitka!
Köszi hogy felraktad! Hát bizony volt vele munka! Meg még a nem várt szomorú események mellett nehéz is volt csinálni! Még a kardiológiára is mennünk kellet . Minden összejött, de szerencsére nagyon meg voltak vele elégedve.
Ha ma még sikerül akkor írom a többit is még el nem felejtem!
Ilona!
Csodás helyen nyaraltatok! Szuper élményekben volt részetek! Nagyon csinos vagy! A férjeddel együtt jól néztek ki együtt! ... Na és mennyi finomság volt ott!
A leandereid gyönyörűen virágoznak! Nagy szépséges lehet az udvarod!
Hohó,most fedeztem fel a fotókat.Nekem tűnik csak úgy vagy valóban világosabb a hajszíned?Annyira jól áll,teljesen megváltoztatta az arcod és sokkal fiatalabbnak látszol.A nyaralás csodás lehetett na és a sok virág ott Nálad...jaj de szép!
Szia Margitka!
Köszi! Nagyon szép hely azért választották megint a gyerekek. Sok helyet megnéztek, de eddig ez volt a legjobb.
Nem is fért el egyben a sok leander a fényképen. 12 db nagy cseréppel van és három közepes. Már nem fogom tudni hová tenni télire. Most lettek egyszerre ilyen nagyok ezt szeretem.
Szia Ancsa!
Köszi! A hajam kicsit barnább volt, de a nap is hozzá segített, kiszívta egy kicsit hiába volt rajtam kalap is néha. De jobb ez a szín, most ezentúl ilyennel fogom festeni. Most fedeztem fel ezt a színt.
Majd hozom a többi képeket is, de az a férjem telefonján van. Még válogatni kell majd. Azok jobban sikerültek.
Ilona!
Csodálatosak a leanderek! Nagyon sok virág volt rajtuk!
Itt is nagyon borús, felhős is, reménykedünk, hogy ma nem lesz villámlás és dörgés...és vihar...
Ilona!
Csodálatosak a fotók, igazán szép helyen nyaraltatok! Nagyon csinosak vagytok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál